mam doma cd s empetrojkami na ktorom sa nejakym sposobom objavil miro jaros... ked som to dopocuval a poutieral tycku ... pomyslel som si ze ty novy asi tiez nebudu ini
no.... zatial su vsetci fajn... taky sa mi zdali aj tamti predtym.... ale pocas finalovych kol sa mi uz prestavali zdat dobri a teraz... skoro nikto nema poriadny album a ani si nevedia vlastne texty pisat..... vsetci su na h....
S tymi minulorocnymi....sklamali ma, co sa nimi vyprodukovanej hudby tyka. Mne bola strasne sympaticka Zdenka Predna a zohnal som si jej album a vobec ma to neoslovilo....skoda.
V porovnani s ostatnymi finalistami mozno. Ich albumy som nepocul. Ale v porovnani s tym, co pocuvam....sa mi to nepacilo. Vsak sa bude dalej vyvijat, tak uvidime/budeme pocut, co vytvori.
No tak mna zatial najviac zaujali Cmorik ten chlapec ma velky talent a potom este Barborka a Stroffek ale dufam ze este aj ostatny ukazu daco nech sa je naco pozerat
SHS je najvačšia somarina aka chodi/chodila s polu s vyvolenimi a big brother a vsetkmi trapnimi reality show co kedy vysielali.Aj ked SHS je o dacomi inom no ale aj tak je to somarina a pozera to ten kto uz fakt v piatok vecer nema co robit a sedi doma na riti.
"Nech sa stane cokolvek,"povedala"nic to nemeni na jednej veci.Ak som princezná v handrach,mozem byt princeznou vo svojom vnutri.Je lahke byt princeznou v satach zo zlata,ale je ovela vacsim vitaztvom byt princeznou tak,ze o tom nikto nevie."
Hmm podla mna je najlepsi Cmoro.Fakt tu taky hlas chba vsak zatial vsetko pekne spieval.je dobr naozaj drzim mu uz od castingu ked som ho po prvykrat pocul spievat a to tam spieval od Robie Williams Angels.Super pesnicka to bola etste krajsie to zaspievaj jak Robbi.Hmmm nie je tak??Ale je mi uplne jedno ci to vyhra alebo nie ved aj v 1 vyhrala kr**a Koscova a lepsie sa predavaju Zdenine CD.
Nechapem co sa vsetci tak certite nad SHS ved je to len sutaz. Kazdy tam ma nejakeho favorita,vsak tam nejde o nic ,CD si tam vydaju vsetci ktori budu chciet, tak je jedno ci vyhra Strofek,Cmorik Bundova alebo niekto iny.
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj to mu
ja mam taky nazor na finalistov ze by som chcela povedat ze dominika stara si vela mysli o sebe aj s mirom smajdom a aj chodurom a naj naj na svete je janko bendig
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
» www.birdz.sk/casak/rubrika.p...
kde pod clankom mozete diskutovat o prislusnom spevakovi, alebo spevacke.
a co poviete na ich vyber v 1.kole?
Frances Hodgsonova Burnettova:
Mala princezna
ale mozno co som nieco zachytila, tak Stroffek je good ,,aj image, vsetko proste tak by mala vypadat SUPERSTAR ..
» soutez.warezator.com/?click=3...
aj ked´vypadol hned v 3.kole
a ja som cela aby to vyhrala Balúchová sak menovkyňa a keď vypadla tak Bažík lebo bol zlaty
oom full of people who care.jpg