narozdiel od klubov ako madrid ci barca nemaju dlhy. To znamena, ze hospodaria lepsie, resp. su v plnke. Kazdopadne si myslim, ze neodvratia prevahu nemeckeho futbalu.
@flysser mat 400 mega pozicane tiez nie su zasluhy klubu. Ja som fanusikom barci, ale to preto, lebo tam sa hra futbal srdcom. Futbal vsak hraju krajsi a lepsi momentalne nemecke kluby a to nie len tie v LM.
Myslim si o tom len tolko, ze mi neostava nic ine len suhlasit, pretoze sa zvysuje konkurencia v europskych sutaziach. Bolo by hlupe sa uberat cestou dlhu pred tym ako zacnes znat uspechy
že tam chodia hráči iba kvôli prachom... a tiež ako @wolskeoko sa mi najviac momentálne páči nemecký futbal a to nielen po hernej stránke ale aj po fanúšikovskej
@wolskeoko no podstata tohto fóra bola v podstate o tom, že či je to spravodlivé že nič nedosiahli sami iba ich kúpili šejkovia a teraz majú toľko peňazí že môžu mať toho hráča na ktorého ukážu prstom, a uberajú tak na kvalite klubom ktoré také možnosti nemajú. a v čom sa ti vlastne páči nemecký futbal? aj mne sa páči ale ak si myslíš že je najlepší tak to ti asi pokazím ilúzie, najlepšia je momentálne barca, a na ligu majstrov má len bayern, borrusia sa podla mňa nedostane ďalej ako do štvrťfinále.
@vlcica1989 tusim mame dost podobne nazory na futbal
@flysser V com je najlepsi nemecky futbal? Staci si pozriet ligove zapasy. Staci nazriet do tabulky. To je nie je 1-2 kluboch. Ten futbal je utocny, pomerne rychly a vyborne sa nan pozera. Proste nemecky. Barca vsak uz nehra pekny futbal... hraju cely zapas akurat bago, casto su pre nich piskane 11tky, pretoze sa to inak ubranit neda. No dobra a skusena obrana barcu zastavit dokaze. A Barca zas nema dobru obranu. Doma su nezastavitelny, ale pride na to, ked sa stretnu s lepsimi supermi z europy
@wolskeoko za posledných 6 rokov získala barcelona 3 trofeje ligy majstrov, takže by som netvrdil, ze pride na to. a momentalne su v lige stopercentni aj na ihriskach superov. je pravda ze nemecka liga je viac vyrovnanejsia, ale to nemusi hned znamenat ze kvalitnejsia. ale suhlasim ze barca hra len tiki taka a ze jej rozhodcovia nadrziavaju. každopádne v súčastnosti má španielsky futbal viac výsledkov ako nemecký, španielske kluby za posledné roky dominujú v LM aj EL, a španielska reprezentácia na vrcholných podujatiach ako MS a ME.
@flysser Odkedy sa kvalita ligy hodnoti podla individualnych uspechov klubov na europskych podujatiach? Spanielska liga je v kvalite dokonca dost pozadu za anglickou, ktora je zhruba tak kvalitna ako nemecka. Vysledky v spanielskom futbale robia 2 kluby. EL neratam, pretoze by ju mohlo vyhrat viacero klubov, ktore sa dostanu dalej do bojov v LM. Spanielska repre, tak to ano. Ale ked sa pozries na mancaft, tak ten hra spolu velmi dlho a vacsina tych hracov hra doma spolu. Ale konkurenciu momentalne nemaju
@flysser nebyť v španielskej lige barca, madrid a atletico tak nemajú žiadne výsledky. Keď si ale pozrieš nemeckú ligu, tam môže konkurovať najlepším klubom viac tímov ako iba tri španielske. Ok možno ešte Valencia ale o nich už pochybujem, nie je to tá Valencia ako si ju pamätám z minulosti. A čo sa Dortmundu týka neverím, že skončia v štvrťfinále. Majú na to dostať sa dosť ďaleko
@vlcica1989 a keby nebyť bayernu, borrusie, bayeru a šalke tak tiež nemajú nemci výsledky. jednoducho to treba brať tak ako to je. ani barca nebola vždy najlepšia, ale dopracovali sa na takú úroveň akú majú dnes a prináša to výsledky. keď sú nemci taký dobrí ako to že už 11 rokov nevyhral nemecký klub LM? a v španielskej lige sú to ešte Málaga, Atletic Bilbao, donedávna Villareal, a podla mňa by aj iné kluby kebyže nemajú v španielskej lige takú konkurenciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Myslim si o tom len tolko, ze mi neostava nic ine len suhlasit, pretoze sa zvysuje konkurencia v europskych sutaziach. Bolo by hlupe sa uberat cestou dlhu pred tym ako zacnes znat uspechy
@flysser V com je najlepsi nemecky futbal? Staci si pozriet ligove zapasy. Staci nazriet do tabulky. To je nie je 1-2 kluboch. Ten futbal je utocny, pomerne rychly a vyborne sa nan pozera. Proste nemecky. Barca vsak uz nehra pekny futbal... hraju cely zapas akurat bago, casto su pre nich piskane 11tky, pretoze sa to inak ubranit neda. No dobra a skusena obrana barcu zastavit dokaze. A Barca zas nema dobru obranu. Doma su nezastavitelny, ale pride na to, ked sa stretnu s lepsimi supermi z europy
chvalabohu mam v meste kluby,ktore si dotuju majitelia klubov,ktore maju vlastne firmy,ktore vrazaju svoje peniaze takze to robia so srdcom..