Aký máte názor na knihu/film Tajomstvo (The Secret) ?
PROSÍM, REAGUJTE LEN TÍ, KTORÍ VEDIA, O ČO SA JEDNÁ.
Prečítala som túto knihu, neskôr videla film asi pred pol rokom a odvtedy je to také čudné. Zozačiatku som stále myslela pozitívne a podľa toho ma aj brali ľudia (viac). Ale teraz to je tro
pozrela som si to preto, lebo som dúfala, že mi to pomôže viac si veriť teda, odporučila mi to spolužiačka ono aj tak si nejako extra neverím, ale to asi nebude tým..
Ja si o tej knihe myslím hlavne to, že prečo som, KKKK*, nedala na papier aspoň jednu z tak bežných zásad svojho života a nezarobila JA tak nechutne veľa peňazí na sprostosti, čo by mala byť každému hneď jasná... :/
čo mňa nasralo, že si tuto slečna nevie otvoriť vyhľadávanie fór, kde by ich našla mrte.
ale keď už sa obťažujem pridať protivný koment, tak ti odpoviem aj minimálne.
The Secret je podľa mňa stará a múdra myšlienka, ktorú kokovia z ameriky nechutne sprznili tým, že ju nafúkli a zarobili na nej strašné prachy.
Takýchto motivačných kníh sa zrazu začali písať milióny !! (nevravím, že pred tajomstvom neboli.)
v každom prípade, to čo si želáš, sa ti proste SPLNí. Ale niekedy si to neuvedomíš, resp. nepamätáš, alebo je to v takej forme, že to jednoducho nepochopíš.
Pozor na to, čo si želáš, lebo sa to môže obrátiť proti tebe (a doplatila som na to..)
niekedy sú to somariny úplné, ale môžeš si pritiahnuť aj väčšiu vec. Ak ťa zaujíma osobná skúsenosť, TS
Na tej knihe je zrnko pravdy zabalené do kopu blbostí. Mám trošku iný názor, než sa opisuje v nej Ale zasa, keď niekomu pomôže tomu veriť, prečo nie...
je to na tebe či tomu uveríš, čosi pravdy je aj na tom, no ako bolo povedané, je to tam zbytočne nafúknuté... ja osobne preferujem úžasnú starenku Louise L. Hay, ktorá mne otvorila oči a srdce každý si nájde to, čo potrebuje, aj k tebe sa dostane niečo tak, ako ku mne... možno to bude práve Hay a možno sa cez ňu dopracuješ k niekomu ďalšiemu, v každom prípade je to dobrý začiatok
Najprv mi napadlo niečo ako v @2 tak ďakujem že to tu už zaznelo Inak ja keď som bol posadnutý Harrym Potterom tak som navštevoval také špeci weby ktoré sa tej problematike venovali. To ohľadom tajomstva nič také neexistuje?
@toojdale Suhlasim s tym že existuje nejaka vyššia sila ale nenazývala by som to vesmírom ale Bohom. A za druhe, to že niečo chceme a podla toho sa budeme aj spravať neznamena že to dostaneme - max si to môže nejaka blizka osoba všimnuť a zariadiť to aby sme to dosiahli. Tot vše.Žiaden vesmir.
Ak tomu filmu správne pochopíš vyskladaš si to v hlave po svojom (film je len návod) tak to funguje.Je len na každom z vás či si vezmete či je to sekta,krestania alebo niečo iné.Dôležite je tomu pochopiť a preniesť to do reality a praxe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Tu knihu mam rada a suhlasim s nou ale PALTE S TYM UZ DO PICE!
» www.birdz.sk/forum/the-secre...
» www.birdz.sk/forum/citali-st...
» www.birdz.sk/forum/tajomstvo...
» www.birdz.sk/forum/tajomstvo...
» www.birdz.sk/forum/kniha-taj...
ale keď už sa obťažujem pridať protivný koment, tak ti odpoviem aj minimálne.
The Secret je podľa mňa stará a múdra myšlienka, ktorú kokovia z ameriky nechutne sprznili tým, že ju nafúkli a zarobili na nej strašné prachy.
Takýchto motivačných kníh sa zrazu začali písať milióny !! (nevravím, že pred tajomstvom neboli.)
v každom prípade, to čo si želáš, sa ti proste SPLNí. Ale niekedy si to neuvedomíš, resp. nepamätáš, alebo je to v takej forme, že to jednoducho nepochopíš.
Pozor na to, čo si želáš, lebo sa to môže obrátiť proti tebe (a doplatila som na to..)
niekedy sú to somariny úplné, ale môžeš si pritiahnuť aj väčšiu vec. Ak ťa zaujíma osobná skúsenosť, TS
PS: To je nejaká povianočná tajomstvová vlna?
A tak tajomné, že sa o ňom stále oplatí diskutovať.
Tak transparentné, že napriek tomu, že som ho nečítala, je mi celkom jasné, o čom tam ide.