Tuneli sa mi nepáčia, možno tie miniatúrne sú ešte zlaté niektoré ale čím väčšie tým nechutnejšie to vyzerá...........dredy sa mi celkom páčia, ale viac na dievčatách no nevidela som ich ešte zblízka že ako to vlastne vyzerá a či by sa mi to páčilo aj tak a tetovania, tie sa mi páčia ak sú originálne, väčšinou viac tie malé ale videla som už aj veľké tetovania ktoré sa mi páčili.
tunely a dredy? závisí od dievčaťa, niektorým sa to k vizáži hodí, iným nie. tetovania? závisí od toho aké. ale že by mi to nejak menilo alebo ovplyvňovalo názor na daného človeka, to nie.
no..pokiaľ ten tunel nemá priemer detskej hlavičky, tak v pohode..také malé sú fajn...dredy - neviem, to mi je v podstate jedno, nestarám sa...a ak je tetovanie fest kvalitné a má nejaký zmysel, tak je to úplne mega...
tunely su uplna hroza, dredy - niektorym ludom to pristane, ini vyzeraju ako sasovia a na tetovani zalezi, kde je a ake je.. napr. pacia sa mi tetovania hennou v tvare nejakych ornamentov alebo rastlinnych motivov
ani nie, skor mi to pride ze si potrebuju nieco dokazovat ale...nehejtujem to, kazdy nech si robi co chce, je mi to jedno totalne, ale ja by som si take nedal
Tetovania môžu byť, dredy prežijem, ale nechcela by som to ani ja, a ani aby to mal môj muž a tunely...ako nech si robí, kto chce čo chce, mne to príde otrasné. A piercingy neboli spomenuté! Tie mi nevadia, kým je to na NORMÁLNYCH miestach.
neviem aký názor by som mala na nich mať.. je to normálne a hlavne - každého vec.. neviem si predstaviť že by mal niekto druhý problém s mojim tetovaním, moje telo moja vec ale tak jasné, nájdu sa všelijakí trtkovia..
niektorym to pristane...ale ked ma dievca velke tetovanie tak to nevyzera velmi dobre.. tunely v pohode aj ked nechapem k comu je to dobre a ja by som si to urcite nedal
k teme..no tunely neznasam.. a pirc,no v jazyku to vzdy potesi a kerku,no jasne,ak to nie je dajaky gyc..ak to ma nejaky vyznam,kt. sa spaja s tou osobou tak je to super..
a dredacky,ako kedy,to uz sa mi musi pacit aj ta baba
Tetovanie - Pre mna su to ludia, ktori nemaju cim inym zaujat. A ci sa mi to paci? niekedy hej, niekedy nie, zalezi na akej osobe, na akom mieste, a co. Tunely a dredy sa mi moc nepacia (asi tiez zalezi na akej osobe)
tunely sa niekomu hodia, inemu vobec, zavisi od osoby. Ja by som si ich nedala kedze milujem striedat nausnice a pri tuneloch by ma take obmedzovanie rozculovalo.
dredy moc nemusim, vzdy mi tie vlasy pridu spinave. aj ked vidim pekny obrazok si poviem ako by som sa toho nechytila.
tunely nemám rád a nepáčia sa mi, dredy mi neprekážajú ale sám by som si ich nedal a tetovanie tiež nejak nemusím a nepovažujem to za nejaké cool alebo čo, proste keď si to predstavím potom na tých ľudí keď zostarnú tak jednoducho nie
každý nech si podľa seba robí ... nemám na to vyhranený názor, na prvý pohľad dredy vyzerajú zaujímavo, ale potom si uvedomím tú hygienu jaaj bože, no tunely také malé ok, tie veľké sú nechutné, a tetovania nemám problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Tunely sa mi nepáčia vôbec, nevidím v tom ani zmysel ani krásu.
Ja by som si to nedala, teda tunel nie, tetovanie mám a ucho prepichnuté tiež. A dredy mi tiež nevadia.
tunely berem tak ze hm ok no moj byvaly bol na ne zatazeny tak ok
tetovania sa mi napacia, nevidim v tom zmysel a nikdy ich ani nepochopim a piercing detto pride mi to ako obycajne zohavenie
a čo sa týka dievčat tak nech si každý so svojim telom robí čo chce, ja som spokojná bez dier v ušiach a bez omaľovánky na tele
su pekni
aj ja som pekna
a prave dneska som rozmyslala nad motivom dalsej kerky
tunel = nie
dredy = vôbec, fuj ...
k teme..no tunely neznasam.. a pirc,no v jazyku to vzdy potesi a kerku,no jasne,ak to nie je dajaky gyc..ak to ma nejaky vyznam,kt. sa spaja s tou osobou tak je to super..
a dredacky,ako kedy,to uz sa mi musi pacit aj ta baba
tetovania - ak sú zmysluplné a pekné
dredy - eeeh, iba tie umelé farebné sa mi páčia a to v podstate ani nie sú dredy
vždy sa mi páčili ľudia čo sa nebáli takto ozdobiť a obhájiť si to pred hocikým
dredy moc nie a tetovania áno
tunely sa niekomu hodia, inemu vobec, zavisi od osoby. Ja by som si ich nedala kedze milujem striedat nausnice a pri tuneloch by ma take obmedzovanie rozculovalo.
dredy moc nemusim, vzdy mi tie vlasy pridu spinave. aj ked vidim pekny obrazok si poviem ako by som sa toho nechytila.
k tunelom a tetovaniam mám skôr neutrálny názor, nie každé tetovanie je pekné
dredy = tak... záleží od muža, ako mu to pristane
tetovanie = SEXY ♥
dredy: páčia sa mi ešte viac na babách ako chalanoch hlavne ak sú neni hnedé ale napr.ryšavé červené blond ..... tak je to nádhera !
tetovania: tiež záleží od toho aké nie veľa malých ale jedno veľké alebo jedno, 2 malé
ALE tunely sa mi hnusia.
a takych duplom neznasam