kym bola Hannah Montana sla super prikladom mladym ludom... ale vazne, v kazdom dieli toho jej serialu bolo mravne ponaucenie. bohuzial... sa chcela tej nalepky zbavit a momentalne sa sprava ako ludsky odpad. snad ju to casom prejde...
@vintagedinosaur to je to nebezpecenstvo, ktore si ona ocividne neuvedomuje, ze ma stale vplyv na svojich fanusikov a mladu generaciu... snad ti najmladsi stale kukaju radsej na Hannu, nez na jej nove klipy a vystrelky...
no tak ludia......
pozrite sa kam sa ona dostala co ste vy kedy dokazali??? pre vase info tá "štetka" má obrovský baŕak, prachy, slávua teraz obrovske turneee
skuste ju prekonat
@miskovozarik ahoj retard, vies ze existuju ludia, co ju prekonali, a zaroven nemaju ani vacsi barak, ani viac prachov, ani vacsiu slavu a ani vacsie turne ako ona?
@etelnair
ahoj, buzerant.... este ta to bavi zaripovat do iných?
sa laskavo uvedom už, si jak malé decko.
cez internet urazas ludi ale osobne do oci by si mi to nepovedal, co?
@15 to je argument
ked sa niekto nevie spravat mi je fuk kolko ma barakov a penazi. pre niekoho je toto ukazovatelom, ze kolko toho clovek v zivote dokazal, pre niekoho ineho su dolezite ine veci.
a len tak mimochodom, postavit si slavu na spravani stetky naozaj nie je nic obdivuhodne.
@MiskoVozarik och boze poslalo sa to sem chcela som ine meme a bola som leniva si precitat ten text malym a vsimla som si to az ked som to odosielala... takze poslalo sa sem ine meme och boze, chcela som toto meme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
pozrite sa kam sa ona dostala co ste vy kedy dokazali??? pre vase info tá "štetka" má obrovský baŕak, prachy, slávua teraz obrovske turneee
skuste ju prekonat
ahoj, buzerant.... este ta to bavi zaripovat do iných?
sa laskavo uvedom už, si jak malé decko.
cez internet urazas ludi ale osobne do oci by si mi to nepovedal, co?
ked sa niekto nevie spravat mi je fuk kolko ma barakov a penazi. pre niekoho je toto ukazovatelom, ze kolko toho clovek v zivote dokazal, pre niekoho ineho su dolezite ine veci.
a len tak mimochodom, postavit si slavu na spravani stetky naozaj nie je nic obdivuhodne.
nchaj to už tak... ignorujem ta
buzerant.... pytal sa teba niekto nieco? Ked mas takuu chut sa smiat nekomentuj nekoho prispevky pokial su ti na smiech....
a co ze mam 45? kolko mas ty to by ma zaujimalo