@9 najma ak ma niekto 13 rokov, ludia robia jebnutejsie veci vo svete, neviem co je take nehorazne na foteckach a cmuckoch ked tym nikomu nerobia zle...ich to prejde...
mam jednu kamosku ktora je nonstop na instagrame a twitteri, kazdu hodinu novu fotku ktoru jej lajkuje 50 dalsich takych ako ona a na party sedi stale a je na twitteri kde postuje ze je na party. velmi zaujimave to je no niekedy si tie prispeky ani nedokazem citat lebo vyzeraju asi takto "party hard bitcheeeeez" "this is my swaaaaag whores!" "kiss for u bitchhhhhes" "xoxo im your gossip girl sluts"
nech je každý jaký chce, radšej by som brala za kamarátku to čo si popísala než nudnú pindu čo nevie robiť nič iné než rozoberať ostatných a starať sa do životov iných.. zabi sa.
@lenuli presne.. aj mojim revirom bol kedysi pokec a na fb som sa tesila ako pes ked som mala pod fotkou 30 like-ov a hrala som pet society a proste.. su aj horsie veci
@janehoda lebo asi si náborárka do klubu cmucQy babeniek a toto je tovj test, kde čakáš, že ti začnem nadávať
@etelnair nie, nechcem vedieť od človeka, ktorý ma nepozná a nikdy nevidel ak má na niekoho názor takto, tak to musí byť pekný debil... najskôr.
@klaudiqaaa Takže cmučQy babenky sa vôôôbec nestarajú do životov druhých, nie Veď keď si niekto oblečie šaty/sukňu pod kolená, tak ju označia za socku z devätnásteho storočia, alebo ešte lepšie- ani ju neregistrujú. Ale to ti nebudem vysvetľovať, pretože to q v tvojom mene asi o niečom svedčí
@dandybrendy hej ok choď moje Q riešiť s tebe podobnými, ale nie si absolútne o nič lepšia než tie o ktorých píšeš zmier sa s tým už. týmto naša konverzácia hasne
@dandybrendy môj druh? obraňujem menšie zlo, nemôžem za to že každý normálny človek bude radšej s takým niečím než s pindou čo si denne za netom a rieši si svoje komplexy zhadzovaním každého kto má život zatiaľ čo ona nie... seems familiar? got it? good.
Keď som mala 14 rokov, písala som kravinky aj ja ale čo sa týka 18 ročných báb, myslím, že to už je trošku prehnané niekedy sa jak p*če chovajú neviem o koľko staršie... Ja som sa osobne začala trošku líčiť od 15-16 rokov, no keď sa teraz pozerám na tie baby odo mňa o 4-5 rokov mladšie tak si poviem, že to na ne teda nemáme a nemali sme s tým ako sa správajú, obliekajú, líčia... dievčatá sú raz také, že sa chcú páčiť a keď to vieme s mierou prečo nie, skôr sa mi to nehodí u slečien pod 15 a myslím že to je momentálne väčší problém. Potom sa rodičia čudujú keď im v 12-tke zneužije magor dcéru, keď vyzerá o 6 rokov staršie min....rozumu však nikde.
A čo sa správania týka no, niekedy sa 12ročná zachová múdrejšie než tá čo má 23
nejako ma to neserie, ale nikdy sa ma to netýkalo, mám predsa rozum a viem uvážiť, čo je vhodné a čo nie. ale mám na to svoj názor, je to úbohé, keď vidím fotky 15 ročných báb, ako pridávajú na Facebook alebo Pokec svoje fotky len v spodnom prádle, zgechlené a s našpúlenými perami. Raz som sem dala fotku, kde som mala len odhalený výstrih (vôbec nešlo o to, aby som ukázala čo mám alebo si chcela niečo dokázať) a už ma všetci zdrbali, že mám nadváhu a nízke sebavedomie. Ďakujem.
@klaudiqaaa zbožňujem piče a kokotov, ktorí ľuďom píšu, že ich matka mala ísť na potrat, že sa majú zabiť a podobne, skutočne to svedčí o tvojej "vysokej" úrovni a inteligencii. Podaj si ruku s momo.
@dandybrendy áno, vyzerá to tak, že klaudia si obhajuje svoj druh, stačí sa pozrieť na fotku. Vôbec ju nerieš, nestojí to za to.
Závisí od vkusu tej ktorej fotky...lebo aj keď má kilo make upu a duckface, môže to mať niečo do seba, môže to byť pekná fotka a vkusná...ak je to dobré ako celok, ocením to a ak je to vážne zlé, ide o nevkus majiteľa a pravdepodobne nemá ani ďalšie fotky pekné, teda jej asi chýba zmysel pre kompozíciu a nevie dobre fotiť nič...no a vo všeobecnost také fotky mi naznačujú, že má slečna rada drámy a rada klebetí, lebo občas je to jasná pomsta niekomu akože nech ten chudák vidí že mi vôbec nechýba a akože posielam pusu niekomu inému nech žiarli...mierne sa mi z toho robí zle, lebo ja by som veci takto neriešila, ale sú to takí ľudia, takže ak ich to baví, prečo by som ich za to kritizovala...kvôli mne s tým neprestanú...a dobre vedia, že v spoločnosti sú na také fotky narážky, takže by som bola hlúpa vytýkať im to ...veď o kontroverzné reakcie im zjavne ide...chcú provokovať...a neznášam provokatérov každého druhu, ale tú radosť im neurobím a myslím že skôr sú to nadržané baby ktoré potrebujú niekoho prilákať...
@fleur1301 zaujímavé, že tvoja inteligencia na úrovni akú tu hráš, nebola schopná spracovať fakt, že niekto ako ja nesedí za netom 24/7 aby mohol vypisovať siahodlhé príspevky o tom, aby presvedčil debila o tom, že je debil, keďže stupidita sa vyliečiť nedá, ale zničiť áno, preto si nemýľ úroveň a inteligenciu s úprimnosťou.
@klaudiqaaa Pokiaľ to, že niekomu napíšeš "zabi sa" nazývaš úprimnosťou, tak si ešte väčšia piča, ako som si myslela. Bez prepáčenia. Alebo si ju tým akože chcela "zničiť", ako píšeš? A ty si kto, do piče, Boh? Aby si rozhodovala koho "zničiť" a koho nie? Takto pomýlenú a namyslenú osobu som snáď ešte nevidela, ak ťa môžem vôbec nazvať osobou.
Aj keby som tu sedela 24/7, asi ťa nepresvedčím, že si povrchná, namyslená krava, bez kúsku ľudskosti a morálnych zásad, to máš pravdu
@fleur1301 no pod este daco natrieskaj do tej klavesnice az sem pocujem jak ti pulzuje zila na cele....a vies co je na tom najlepsie? ze je mi srdecne ukradnute co mi povie tak bezvyznamny clovek ako ty
@klaudiqaaa hej hej, zrvona JA som bezvýznamná si myslíš, že MŇA naserie takáto priblblá blondínečka s našpúlenou papuľou ako kakáč? Tak to určite Prajem ti pekný deň, choď sa poobzerať do zrkadla aká si úchvatná osoba
A vieš čo? Aj keď síce SI sprostá, ja by som sa vedela baviť aj bez teba Takže by tu nuda nebola...
Nemyslím si o nich nič V podstate poznám veľa takých ktoré sa na FB špúlia a v sukromí sú to milé, zábavné, naúrovni dievčatá Aj mne sa stalo že som našpúlila papuľku ale to neznamená, že aj pomeste behám s výzorom "kačeny"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
@burble tak ak si jednou z nich, tak ich asi máš rada, čo ja viem... teraz nemyslím že sa to vzťahuje na teba, hovorím hypoteticky...
celkovo nechapem tuto birdz, akoby nikomu nehrabalo ked bol mlady/maly -.-
ja na ne nemam nazor, nerobim si nazor na ludi s ktorymi som neprehovorila ... čo ak maju dobre srdiečko
amen
@janehoda lebo asi si náborárka do klubu cmucQy babeniek a toto je tovj test, kde čakáš, že ti začnem nadávať
@etelnair nie, nechcem vedieť od človeka, ktorý ma nepozná a nikdy nevidel ak má na niekoho názor takto, tak to musí byť pekný debil... najskôr.
@klaudiqaaa Takže cmučQy babenky sa vôôôbec nestarajú do životov druhých, nie Veď keď si niekto oblečie šaty/sukňu pod kolená, tak ju označia za socku z devätnásteho storočia, alebo ešte lepšie- ani ju neregistrujú. Ale to ti nebudem vysvetľovať, pretože to q v tvojom mene asi o niečom svedčí
14 ročné dievča si lieči komplexy?
A čo sa správania týka no, niekedy sa 12ročná zachová múdrejšie než tá čo má 23
@klaudiqaaa zbožňujem piče a kokotov, ktorí ľuďom píšu, že ich matka mala ísť na potrat, že sa majú zabiť a podobne, skutočne to svedčí o tvojej "vysokej" úrovni a inteligencii. Podaj si ruku s momo.
@dandybrendy áno, vyzerá to tak, že klaudia si obhajuje svoj druh, stačí sa pozrieť na fotku. Vôbec ju nerieš, nestojí to za to.
súhlasím s @34 , @41 a @64*
Aj keby som tu sedela 24/7, asi ťa nepresvedčím, že si povrchná, namyslená krava, bez kúsku ľudskosti a morálnych zásad, to máš pravdu
ooooh ooooh pseudointeligentna sliepka sa ma snazi urazit neviem ci sa nerozplacem
A vieš čo? Aj keď síce SI sprostá, ja by som sa vedela baviť aj bez teba Takže by tu nuda nebola...