Tento cover mi zabral "trochu" viac času, snáď sa bude páčiť. Rád by som vedel čo si o tom myslíte. Ak by ste ma chceli podporiť, tak sa prihláste na odber. Snažím sa, aj keď nemám peniaze na lepšiu techniku
gitarky v pohodicke spev ma neberie... mas zaujimavy hlas, len by si sa asi mohol este trochu zdokonalit v jeho pouzivani. Len tak dalej pracuj na sebe... celkovy dojem celkom dobry 10/10 by som nedal ale solidne...
sto ľudí, sto chutí... je lepšie si to vypočuť na sluchátkach alebo s reprákmi. Nie som bohatý, tak sa to nedalo lepšie s tým, čo mám. Inak som sa snažil, aby to gradovalo a malo pekné dvoj a trojhlasy a hlavne bolo iné ako originál
@matiarka viem, len po tých 2 týždnoch, čo som sa drbal, aby to aspoň nejak znelo, kedže mám na to prostriedky len za pár korún a niečo som si musel aj požičiať, už bolo ťažké sa tváriť veselo Ale nabudúce vylepším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
toto fakt nie
Máš príjemný hlas
Len mi tam občas vadila tá elektrika ..a niektoré chvilky boli nudnejšie ale ako celok je to ako vravím milé
Krajšie by to bolo a pekne veselo by to pôsobilo. Od 1:14 je to ... fajn.