nepozeram telku , ale ked ju nahodou pocujem tak si poviem ze im museli dobre zaplatit aby sa na to dali ... al neviem co si T_mobile mysli .. opakovany vtip nieje vtipom , zmenit text v jednej pesnicke na text kde je Sani je este celkom v pohode ale spravit to este raz je zufaly krok .....
vypovedá to o tom, že ich marketingovým cieľom je, aby sa to páčilo ľuďom aj s najnižšou inteligenciou a bolo to chytľavé..takže logika ide bokom..tak ako tu už bolo napísané, chcú aby to zľudovelo a dostalo sa to každému do hlavy...ale inak je to otrasné ale bohužiaľ keď tá reklama skončí, tak jej melódiu mám v hlave ešte pár minút...
po prvé je hrozná a po druhé keby tu o tom ľudia nepísali tak by som ani nevedel čo tam hovoria... v živote som nepočul slovo šunkafleky ani neviem ako to jedlo vyzerá
Je mi vždy trápne ked to vidím ... ale tak ja si myslím že veľkého basketbalistu Hansa a Freeway colu v trápnosti nič neprekoná ...šťastie že aspoň tú reklamu už nedávajú
Raz som vypĺňala taký 20minútový dotazník práve na túto reklamu a tie prvé reklamy na pláži...anketárky mi aj poveali, že táto dhá sa nikomu nepáči..t.eda, oni nám tam predložili námety a všetci dávali "hlas" tej prvej.
Nevidel som ju, ale je mi jasné, že to je ďaľšia intergalaktická pičovina.. Ako všetko od t-kokotu... Toho čo im robí reklamy by som nakopal do hlavy... A k tomu aj tých čo robia fun fón.. Pravdepodobne to bude aj jeden človek.. A riadne jebnutý
Tá baba má taký konský ksicht úplne ma vytáča, moc telku nepozerám no keď to počujem odvedla z obývačky hroza a aby toho nebolo málo ide to ešte aj každých 5 minút :/
každá ich reklama je horšia a horšia ako tá predchádzajúca... ale všetky sú úspešné, pretože to ľudí zaujme (ak už ničím iným, tak aspoň tou nezmyselnosťou ... ľudia sa o tom neskôr rozprávajú, bavia a zakladajú o tom diskusie v skratke: čím debilnejšia reklama, tým väčší úspech
neznášam tú reklamu! (blee) alebo aj túto "Majú ho aj Vozárovci, majú ho aj Horákovci, dokonca aj Mojvírtovci.." čo kto :/ alebo ešte takú reklamu, čo príde také dievčatko s kufríčkom za mamou a povie "Vstávaj mami, za chvíľku nám letí.. lietadlo na dovolenkuu." neznášam tie reklamy!
Väčšina slovenských reklám stojí za prd. Nechápem čo za ľudia to vymýšľajú (prípadne ktorá škola ich produkuje), trištvrte mojich spolužiakov (prvákov) by vymyslelo lepšiu reklamu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale šunkafleky by som si dala
dnes mi kamarátka povedala, že mala na obed šunkafleky, skoro ma porazilo keď som to počula
ach...
Zlaté prasiatko RULEZ!
ale aj toto je blbosť...