heey .. on je uplne ze hrozny ... ked uz robi takytok styl , tak nech sa aj podla toho oblecie nejako .. nie tak teplo aspon .. aj ked to cee je teple .. uplne ako ten teply miso ... nechapem ludi co toto pocuvaju ... a ten je spevak aj vyzoroovo aj prezentaciou je tazka katastrofa ... a to je ako live video? lebo ak hey tak je to jasny playback ... aj kednie .. neverim ze by to naziv vedel dat nejako obstojne .. tot moj nazor ...
to je presne ten typ BOOM pesničiek. Mesiac sú z nej ľudia paf, neustále ju hrajú rádiá, získa 8 miliónov pozretí na YT lebo ju spieva ružový zajko z ktorého sála teplo aj cez monitor a po pol roku už nikto nebude vedieť že niečo také vôbec existovalo.
5 sekúnd som dala. je to to isté, ako ten portugalec, ktorému neviem prísť na meno a názov pesničky... ale neni to tak dávno, čo tým boli zasraté šetky komerčné rádiá.
@avieabbey nahodou ja ju pocuvam uz od februara a este ma to nepreslo a komu sa po mesiaci prestane nieco pacit,tak si nemozem povedat ze je fanusikom niecoho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
honí si ego či si robí reklamu v pesničke na svoju osobu?
5 sekúnd som dala. je to to isté, ako ten portugalec, ktorému neviem prísť na meno a názov pesničky... ale neni to tak dávno, čo tým boli zasraté šetky komerčné rádiá.