chcem jedno aj druhé, tetovanie bude dúfam čoskoro, ale piercing mať nemôžem. rozmýšľala som totiž nad industrialom, ale v robote mám doslovne povolenú len jednu dierku v každom uchu, takže by mi to nevychádzalo a spolubývajúca ma namotáva na peircing v nose a zvažujem niečo malé, pekné a lesklé, uvidím
pirsingy hej, tetovaniam nejako neholdujem, príde mi to príliš - na celý život.. a môžete si hovoriť teraz kolko chcete ako to budete chcieť do konca života, takých bolo..
Mám aj jedno, aj druhé... A aby sa nepovedalo, tak..
Myšlienka jedného dňa:
Ak niekto ide pod skalpel kvôli prsiam, nosu, len pre to, že sa mu jeho zovňajšok nepáči-má to do smrti. Tak prečo sa aj v dnešnej dobe dennodenne stretávame s ľuďmi, ktorí považujú tetovanie, piercing, aj skarifikáciu ako niečo vrcholne nevkusné; doslova brutálny zásah do tela? ...skúste sa nad tým zamyslieť. Potom sa pozrite na ľudí, ktorí majú na tele portrét milovanej osoby, ktorá odišla na večnosť...
Okej, beriem, ale pozri, je to omnoho prijateľnejšia forma úpravy tela v dnešnom zvláštne konvenčnom svete.. A Na druhej strane, sú aj plastické operácie, ktoré sú často krát nevyhnutné pre život.
ja mám k obom neutrálny...piercing by som si nedala, tetovanie možno nejaké malé...ale keď to majú ľudia okolo mňa a páči sa im to, tak prečo by som mala proti tomu niečo mať
piercy mám už doma a asi si dám pod peru malé bodky alebo taký krúžok alebo neviem čo pokupoval som si toho vela a páci sa mi to logicky a tetovanie sa mi tiež páči ale ja by som si nedal asi ale na babe sa mi páčia
Skôr negatívny, pretože s tetovaním sa ťažko robí magnetická rezonancia, ak je v tej oblasti, hoci vzory na tetovaní nemusia byť škaredé... ... a piercing, ľahko sa zapáli a často spôsobuje viac škody ako úžitku a hojenie jaziev po tom je iná vec... prirodzená krása je najlepšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
.
.
.či?
daj si facku!!!
aj tak si ju daj. sado-maso vies ako...
Klasik v župane Ďakujem, páve som dostala chuť na kafé... Ale slečne by sme to tu nemuseli spamovat...
@cabicabi Nescafé nepijem, mám trošku viac rozmaznané chuťové bunky. Práve si ma urazil.
ale ešte stále ho nemám
Mám piercing. Zvažujem tetovanie no váham.
Predsa len je to na celý život a človek to nemôže len tak ´´zložiť´´
Niekto skúsený by mohol popísať pocity z prveho tetovania
Myšlienka jedného dňa:
Ak niekto ide pod skalpel kvôli prsiam, nosu, len pre to, že sa mu jeho zovňajšok nepáči-má to do smrti. Tak prečo sa aj v dnešnej dobe dennodenne stretávame s ľuďmi, ktorí považujú tetovanie, piercing, aj skarifikáciu ako niečo vrcholne nevkusné; doslova brutálny zásah do tela? ...skúste sa nad tým zamyslieť. Potom sa pozrite na ľudí, ktorí majú na tele portrét milovanej osoby, ktorá odišla na večnosť...
Samozrejme skrátené, aby to FB zniesol
názor? MILUJEM TO!!!!
Ale samozrejme: všetkého veľa škodí
Okej, beriem, ale pozri, je to omnoho prijateľnejšia forma úpravy tela v dnešnom zvláštne konvenčnom svete.. A Na druhej strane, sú aj plastické operácie, ktoré sú často krát nevyhnutné pre život.
A pierc je na chlapcoch úplne sexy
á tattoo sa mi páči, ale závisí čo, kde a na kom...nie každému sa všetko hodí..
lebo vždy keď mám peniaze, tak ich miniem na iné veci a potom si nadávam, že som sprostá krava!! :/ ale raz!! Raz to tak nebude!!