mi napadol maltodextrín kt. brala moja vtedy aj 1 ročná sestra prípravok pre športovcov.... bielyprášok... aleje to proste vyrobene zo pšeničných toruba takychto srand...
no v mladom veku neviem...telo sa ešte vyvíja tak načo do toho zasahovať...a chalanom sa vie inak zmeniť postava aj po 18tke! akože tak samo od eba
No aký mám na to názor? Zdravý názor mám na to! Podľa mňa je v pohode brať nejaký srvátkový proteín, ked chceš pribrať...čo je na tom zlé? Že ostatný sa smejú, že sypač a tak? Oni na to nemajú prachy a tak sa vždy musia nájsť posmešKÁRI
posilnovanie s mierou je fajn, ale robit zo seba chodiaci vlassky orech je chore....a najme ak niekto zahlasi, ze to samo, ze do posilky ani velmi nechodi
v proteine a gaineri nevidim problem, ale ja by som este tak rok- dva pockal, a ked uz tak zacal s vlastnou vahou poriadne...ja by som chcel trenovat sam seba, ked som bol mladsi, tolko veci by som urobil inak, ako som urobil...
Trénuj s vlastnou váhou hlavne...nebud jak 70 % + v posilke...zavodnené hovädá, ktoré sa tešia v objeme, príde na hrázdu a dvihne sa 5x ....a klikov urobí max 20 poriadnych...a k suplementom...hlavne žiadnu pumpu na začiatok....možno minerály, proteín ak nemáš dobrú stravu alebo gainer v pohode....gainer som síce nebral, ale ked chceš nabrať a máš s tým problém, tak jednoznačne
ok. Ale vacsinu to vobec nezacharani predtym, ze trenovat nevedia a vacsinou sa nenaucit, takisto ani stravovat. Bohuzial casto ani za pomoci trenera, kedze casto su vyslovene nahovno a neviem ci tu licensiu davaju aj v nejakom mentalom ustave.....
@thrwtchr Nie, nie....všetky kvasinky v droždi obsahujú vitamín B12 a preto je ho tam hojne zastúpených...idem si akurát kúpiť, dám si do mliečka, proteín, zacvičím a uvidím
"Brewer's and nutritional yeasts do not contain B12 unless they are fortified with it."
"Yeast cannot produce B12, which is only naturally produced by bacteria. Some brands of nutritional yeast, though not all, are fortified with vitamin B12."
tak to prvé dva výsledky v gúgli vrátane wikipédie asi klamú.
ďalšia vec, nedávaj si ho do mliečka. pokiaľ viem, čisté surové droždie by sa nemalo konzumovať v kombinácii s inými potravinami. ale je to na tebe, samozrejme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale suplementy neprijimal
no v mladom veku neviem...telo sa ešte vyvíja tak načo do toho zasahovať...a chalanom sa vie inak zmeniť postava aj po 18tke! akože tak samo od eba
nehej
mimochodom, daj si droždie.
ale príroda je príroda, pekne s vlastnou váhou a tak
a fakt sa mi nad tým nechce premýšľať, tak mi sem napíšte nejaké múdre názory pre inšpiráciu
fú, B12?
a to nie je tak, že ho obsahuje len nejaký jeden konkrétny druh, značka, ktorá je fortified?
črevná mikroflóra. možno. neviem.
"Brewer's and nutritional yeasts do not contain B12 unless they are fortified with it."
"Yeast cannot produce B12, which is only naturally produced by bacteria. Some brands of nutritional yeast, though not all, are fortified with vitamin B12."
tak to prvé dva výsledky v gúgli vrátane wikipédie asi klamú.
ďalšia vec, nedávaj si ho do mliečka. pokiaľ viem, čisté surové droždie by sa nemalo konzumovať v kombinácii s inými potravinami. ale je to na tebe, samozrejme.