takých, by som zaviedol do nemocnice - márnice a nech sa tam pozru na tých nebožtíkov bez hnátov, hláv, dorezaných a dobitých z havárii a tragických nešťastí ..........filip
psychicka poruka mladych ludi, ktori nevedia co so sebou v pubertalnom veku. nevazia si, ze rodicia na nich robia a vsetko od nich dostanu.Rozmaznanci, ktori potrebuju psychologa az psychiatra.
Je to psychická porucha, choroba.....ináč radšej nech poškodzuje seba ako niekoho iného, väčšina labilných ľudí totižto robí presný opak. Vybíjajú si zlosť na druhých. A určite to nie je nejaký trend a nie je to ani in a ľudia čo to robia si to iste nemyslia. A nesúhlasím so @6 a @7. Sebapoškodzovaním si človek vyťahuje svoju vnútornú bolesť na povrch, je to niečo ako podvedomé volanie o pomoc.
dal som prvú možnosť,ale myslím si že každé z toho..ak to ten človek robí, tak je otázkou času,kedy si to niekto všimne..a myslím si,že tým chce upútať pozornosť,aby si ho niekto, napr. rodičia všimli..aby mu pomohli vyriešiť nejaký jeho problém..alebo sa ten jedinec možno cíti nedocenený..v každom prípade,radšej nech si ten človek ide zapáliť alebo sa občas opiť ako toto...
všetky tri možnosti sú debiliny, aj keď niekedy je to pravda...
u mňa to bolo preto, lebo som sa dostal pred problémy, ktoré som nemohol nijak riešiť a prosto som mal taký "fajn" pocit že si ubližujem... kto nezažije, nepochopí
z vlastnej skusenosti viem že sú to prvé dve možnosti. Aké je prosím východisko a totôž jediné sebapoškodzovanie? totálna sprostosť. Nič v zlom ale podľa mňa väčšinou samovrahou sa zabije len pre upútanie pozornosti, pretože ich buď nikto nepočúva alebo prosto nemajú stabilný svet. Samozrejme nie všetci ale ja sám som uvažoval nad samovraždou a keď som rozmýšľkal že prečo, tak práve pre ten dôvod. Sú stovky dôvodou ale určite to nie je východisko .
Závislosť, snaha ventilovať negatívne pocity najčastejšie zamerané voči sebe, privodenie si bežnej fyziologickej reakcie (vylúčenia hormónov a pod.) pri poranení.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
..niektorým tu vážne j*be (ach)
ďalej Sílas z Da Vinciho kódu - aj ten sa bičoval..(su takí aj v reáli)
a toto určite neni o žiadnych citových výlevoch
u mňa to bolo preto, lebo som sa dostal pred problémy, ktoré som nemohol nijak riešiť a prosto som mal taký "fajn" pocit že si ubližujem... kto nezažije, nepochopí
IDGAF.
klikla som na toto dneska druhýkrát, a prvý som si nevšimla ten preklep a teraz som sa úplne zasmiala... to isté mi napadlo