stačí vám IQ mrazenej zeleniny, nemusíte žiadnu takúto chujovinu ani vyhrať, stačí sa ukázať aký je z vás debil a o slávu postarané... média potrebujú náš sprostučký slovenský národ kŕmiť stupiditami a my si to s úžasom vychutnávame a žasneme nad tým, čo to tie televízie dokážu vytvoriť... dokážu vytvoriť a vsugerovať nejakú teóriu, názor a grc celému národu... a nejde len o reality show... ďalšími typmi takýchto somarín sú napr. Súdna sieň, Extrémne prípady, Zámena manželiek, Extrémne rodiny... a všetko v hlavnom vysielacom čase... nič sa s tým nerobí, lebo národ je rád kŕmený ... nikto si nikdy na to neotvorí hubu... namiesto poriadnych filmov a niečoho normálneho 14x za týždeň, pri dobrom vetre aj 25x za týždeň vidíme od 15:00-00:00 slovenské "stupidity show"... toď môj názor
Súdnu sieň si pozriem a z tých reality show asi len tie čo majú niečo spoločné so spevom...taký Hlas alebo Superstar alebo talent...ale hotel paradise a iné trtkumbaly ktore slúžia ako inšpirácia pre 12-ročné deti tak toto nie fuuj ..a Noriku Mojsejovú takisto nie
Priam desivý...nedá sa na to pozerať..dlhšie ako 5 minút by som pri tom nedokázal sedieť...navyše prežijem aj bez toho...radšej si pozriem nejaký seriál/ film
markíza sa predbieha s jojkou pritom furt to je na jedno kopyto..keď makríza má farmu, jojka hotel paradise, keď markíza talentmániu, jojka československo má talent..markíza big brother, jojka vyvolení, markíza bez servítky, jojka kapor na torte a podobne
mne to nevymyva mozog ked to pozeram .. tak preco nie ? su to ludia ako aj my co v tych relaciach sutazia , aj na nas by sa smiali a mali by na nas rozne nazory keby sme v niecom takom ucinkovali ... ale inak urcite by som si radsej pozrel normalne zabavne relacie ktore uz bohuzial vymreli co narobim
@torpedo08 ja neviem, ale človek ako ja by sa dobrovoľne neprihlásil do takej realityshow, človek ako ja má rád súkromie a nenechá sa pol roka očumovať celým národom, človek ako ja sa nepôjde biť o nejakého farmára s ďalšími kravami tak, aby sa na tom bavili iní... tak nevrav, že sú to ľudia ako ja
@sandy114 no mám pocit, že z tých ľudí, čo tu píšu, že na to ani nepozerajú, by nikto nešiel do reality show a rovnako by sa tam ani nikto nedostal, lebo na to sú iné IQ testy... ak máš v IQ viac bodov ako je 90, tak si pre realityshow zbytočný - viď martina z turca
Je mi z nich na grcanie, ako z celej slovenskej televizie. Ale bohuzial je to dokonaly obraz nasho naroda, a tym nemyslim len ucinkujucich. Keby na to jebnuty ludia necumeli tak by to televizie nevysielali. To ze jedna stupidna reality show strieda druhu je ale znamenie ze narod im to s velkym potesenim zerie.
Okrem kanalov ako su National Geographic, Discovery, Viasat Nature/Explorer/History, History channel atd. televiziu uz peknych par rokov zasadne NEPOZERAM. Svoj mozog si moc vazim na to aby som ho podrobil pomalej lobotomii ala TV JOJ alebo Markiza...
@ricko85 no dosť ľudí bohuje na to ale nič s tým nespravíme je to síce smutné, že takto oblbujú už bez tak blbých ľudí. Mohli by dávať toľko lepších vecí v TV...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
» www.facebook.com/pages/MASH/3765...
ale mala som tú česť pozrieť asi 3 minúty hotelu paradise a nechápem ako to niekto mohol pozerať, strašná pičovina
to isté Extrémne rodiny, pozrela som tú časť s Martinkou a bola som znechutená, na čom sa dokážu Slováci smiať.....
ale tak keď to niektorých baví, prečo nie
2. Myslím že žiadna z televízií nevisielala ešte stupiditu, teda vlastne reality show ktorá nemala scenár odkúpený z USA
3. No a z USA sa dá očakávať iba stupidita, lebo tam si na stupidite zakladajú
Fakt nechcem príliš vystupovať proti Amíkom ale všetko navôkol sa amerikanizuje a tak aj TV vysielanie.
Okrem kanalov ako su National Geographic, Discovery, Viasat Nature/Explorer/History, History channel atd. televiziu uz peknych par rokov zasadne NEPOZERAM. Svoj mozog si moc vazim na to aby som ho podrobil pomalej lobotomii ala TV JOJ alebo Markiza...