Pozeram že tu v poslednej dobe často píšete o smrti - tak by ma zaujímalo či máte zo smrti strach - napr. zo straty všetkych spomienok , rodiny kamaradov, alebo strach z neznameho , prázdnoty , alebo to beriete flegmaticky a beriete to ako súčasť života.
smrť je prste koniec života jednoducho prestaneš byť a koniec môže z teba byť popol paštéka hnojivo je to jedno proste prestaneš myslieť dýchať ..proste žiť ...
@12 prečo šak si mladá nič neni tka zlé ako to vyzerá
@krutafunebracka viem že už bolo veľa takých čo hovorili že "toto je tá pravá pre mňa " a ja to hovorím lebo som s ňou už dva roky a je to len a len lepšie. niesom vôbec prelietavý a nemám rád všeobecne prelietavosť.
u niekoho je to žena penisu, u mňa srdca, lebo zapôsobila na moje srdce, ktoré mi je prednejšie ako penis.
K téme smrti sanebojím videl som toho vela zazil somtoho vela....ale ešte viac moožem Určite je pekne pozerat sa na svoje deti ako vyrasajú poprípadne sa tešiť z vnúčat
smrť príde tak či tak, nebojím sa pokiaľ si vezme iba mňa..viac by som sa bál o svojich blízkych ako o seba aby si to nerozmyslela a vzala si radšej ich, ale tak či tak raz to príde..21.12.2012
je mi to jedno... na každého raz dôjde, ja nie som výnimka... a smrti sa nebojím. nech po nej bude čo chce, URČITE tam bude lepšie ako na tejto skaranej Zemi
Ľudská duša je dlho sa vyvýjajúce svetlo-energia, ktorej zem poskytla hmotnú podobu. Tak ako vesmír sa nekonečne rozvíja a mení, len v inom časovom ponímaní sa aj ľudské podvedomie-duša neustále rozvíja. Keďže sme v dnešnej poondiatej dobe v ktorej sa nachádzame vystavený len materiálnemu vývinu-diskutujeme a vyvíjame a zaoberáme sa len samými pi..vinami, nemáme čas sa zamyslieť nad sebou, porozmýšľať o sebe a vlastne nevieme o sebe vôbec nič...takže z toho nám asi práve preto logicky vyplýva, že smrť je len asi také lusknutie vypínačom, že off a hotovo. Aspoň vidíte ako sme my ľudia tým materializmom značne obmedzený. Keďže sa málokto z nás venuje skúmaniu a rozvíjaniu svojho podvedomia, tak práve preto po smrti, keď sa zobudíte dakde inde v inom tele, nemáte pojem ani náhodou o predchádzajúcom živote, no aspoň, že sa vám dakedy stane, že zažijete nejakú situáciu, ktorú ste už dakedy zažili, alebo ste videli dačo, čo ste už dakedy videli, len nie vo vašom terajšom živote...zaujímavé, ktovie prečo. To čo píšem, neprislúcha žiadnemu náboženstvu ani viere...bol by som iba rád, keby sme sa už trošku spamätali, pokiaľ ozaj nieje neskoro a vedeli sme si vysvetliť prečo a načo vlastne SME.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@12 prečo šak si mladá nič neni tka zlé ako to vyzerá
-veľa vecí chcem vidieť a svet vie byť krásny a ja ho chcem obdivovať.
-smrť málokedy príde rýchlo a to je hrozné keď vás niečo melie za živa a vy viete že už je koniec.
-našiel som ženu svojho srdca ktorú som dlho hľadal tak by bola škoda to stratiť.
-je veľa vecí čo mi na tomto svete bude chýbať.
-chcem sa dožiť aspoň 50-tky a vnúčat
Inač vlastne prečo sa nehovorí skôr „žena môjho penisu“?
u niekoho je to žena penisu, u mňa srdca, lebo zapôsobila na moje srdce, ktoré mi je prednejšie ako penis.
ked pride tak pride,uplne zbytocne riesit to teraz...
ale..neviem..smrť je tu....vŠade.....hmm...raz príde a nič s tým neurobím...
chceš umreť??? máme doma fajn sekeru...vieme sa dohodnúť...
je mi to jedno... na každého raz dôjde, ja nie som výnimka... a smrti sa nebojím. nech po nej bude čo chce, URČITE tam bude lepšie ako na tejto skaranej Zemi
Ano bojím sa smrti pokial by mala prist nahle, ze by ma napríklad zrazilo auto..
Ale keby som smrtelne chorá tak by som sa nebála lebo by to bolo vykúpenie...