Ked je dobry writer alebo crew tak sa robia aj dobre graffity . Ak sa len male decka hraju na writerov tak to niekedy vyzera otrasne len pocmarane mury Ale inac je to podla mna jedno z najkrajsich umeni ale na Slovensku velmi odsudzovane .
Tagy nemam rad,ale ak to neni na novej fasade alebo tak tak v pohode>ak je to pekne a je to na nejakej straej budove tak preco nie.A ak tu niekto nerozumie pojmom ako bomba,tag,skec,piece tak nech sa racej neozyva.
JA som sa raz nehorasne vela tesila na taku akciu, kde mala byt sutaz v sprejovani. Sprayeri dosli, no ...sklamana som bola na plnej siare same carbanice, ja by som to nakreslila krajsie ...a to si hovoria "writeri"...
Ale ked su nadherne graffity, tak to je teda sila...dokazem to odbivovat veeeeeeeelmi dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
vies velku..
Paci sa mi to ked je to dobre nasprejove nie take carbanice... Aj ked mozno z carbanic vznikaju prave tie najkrajsie tapety..
co to si ty urobila?
a keduz vam nieco pripadne ako carbanica tak t bude tag...a v tom malo kto nieco vidi
» www.vlaky.net/servis/galeria....
fotky 3 4 a spol...
Legaly mam rad, sam som robil, ale tagovat okna v elektricke a robit bomby na stene panelaku? Fakt ubohe...
Ale ked su nadherne graffity, tak to je teda sila...dokazem to odbivovat veeeeeeeelmi dlho