» www.imdb.com/title/tt1023111... <<< tento film sa mi strašne zapáčil .. ani neviem prečo, keďže neznášam box, kickbox a takéto podobné ehm.."veci" Nie tak ako ten film sa mi zapáčila hlavná postava filmu Jake(Sean) je strašne sexi... kto
ako dobre.... pekná myšlienka, pointa okej... ale klasická hollywoodska nereálna vec týpek dostava bomby, nedýcha, cipana pomaly mrtvý a zrazu ho osvieti a dá mu na papuľu K.O....
To kamarát často používa frázu na drsných týpkov podľa tohto filmu: "videl never back down ta si myslí že sa vie byť" a koľko raz mal pravdu
no zaradil by som to do kategorie rozpravky pre teenagerov ak ta bere tento typ filmov tak si kukni karate kid posledny jak tam hra ten maly cernoch a jackie chan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no nejdem sa z neho pomočiť
@night podla teba hento nema ziadnu myslienkovu hodnotu?
To kamarát často používa frázu na drsných týpkov podľa tohto filmu: "videl never back down ta si myslí že sa vie byť" a koľko raz mal pravdu