Aký máte názor na vracanie veci po skončení vzťahu?
Aký máte na to názor? Je to v pohode? Ci nie? Ze si daná osoba vypýta veci ktoré Vám dá z lásky keď ste spolu chodili a teoreticky sú vaše... a keď sa rozidete tak všetko chce späť... Neskôr vám napíšem co ma inšpirovalo založiť toto fórum...
Nevidim na tom nic zle... pokial to ten clovek tak citi... nemusi to davat velky zmysel... tak ako nieco nema ziadnu hodnotu ale dusevnu hodnotu pre niekoho to ma velku.
Ma pocit ze si to nezasluzi... alebo jej tak chce ublizit aby nemala z toho osoh...
Je to relativne. Kazdy rozmysla inak.
@wistingher tak no niektori to potom dajú terajsej frajerke co je vtipné vzhľadom na konkrétne veci.... Spodné prádlo.. Atd... To som čítala ze sa toto fakt stalo (fuj) alebo to napr predaju
chápem že zbavovanie sa veci vie človeku pomôcť sa vyrovnať s ťažkým rozchodom,ale neuznáva vracanie veci.. ideálne je podľa mňa schovať tie veci a prekonať rozchod a potom uvidieť čo s nimi,ľudia občas robia emocionálne rozhodnutia a potom to lutuju..ja som napríklad rad že som si zachoval fotky a veci z bývalého vzťahu, ma to pre mňa aj spomienkovu formu,že viem že ten vzťah bol aj veľmi pekný a tie veci a fotky mi to pripomínajú a budú vždy pripomínať..
poznám totiž ľudí ktorí ničia fotky s ex a vyhadzujú veci ktoré vedia byť aj užitočné a podobne..
nevravím že pokiaľ sa stane niečo neodpustitelne a že nieje možné mať iný ako negatívny vzťah už len k ex a že každá spomienka navždy bude bolieť na ten vzťah tak že zbavenie sa tých vecí a tak nemôže byť dobrou voľbou..vtedy možno ano..
ale pri bežnom rozchode kde po čase vedia byť v neutralnom vzťahu je to podľa mňa kktina a vždy bude
Ja čítam, že "aký máte názor na vracanie po skončení vzťahu" a rozmýšlam, že wtf
Inak jedného známeho čo sa rozišiel s frajerkou, oni spolu bývali, tak raz došiel domov a vyrabovaný celý byt, nič tam pomaly nezostalo čo si všetko zobrala a si myslela asi, že to je všetko jej
je to hlúposť, nevidím v tom dôvod keby to je skoro čokoľvek. Aj drahší šperk.... bol to dar, a pýtať si dar spať je nezmysel.
možno keby je to niečo čo je pre toho človeka "emocionálne" alebo niečo ako
"rodinný šperk"
a podobne, niečo takéto, čo už dá človek partnerovi po dlhšej dobe vzťahu, lebo si myslí, že to už nikdy neskonči, lebo je to v rámci rodiny, keby to je takéto niečo, to sa dá pochopiť inak to nemá vyznám.
Je to dosť weird, ja som si nikdy nic nepytal. A aj ked mi nieco vzdy doniesli alebo tak, tak som to rovno vyhodil. Samozrejme to boli len hluposti ako mikiny a tricka Reku naco mi je zenska mikina, alebo moja mikina v ktorej pol roka spavala. Nie diky.
Akože čo ja viem, podla mna to je trápne, ale ved ked by pýtal by som mu to dala. lebo ked budem s novym frajom ta nebudem používať veci od ex apod čiže
Môj bývalý mi po rozchode sám od seba doniesol veci ktoré som mu ja počas vzťahu dala..Doniesol mi ich pred dvere v krabici a tam oblečenie, vankúš, perník, fotky....Pritom som to vyslovene že nechcela
Ked niekomu nieco dam tak je to jeho a ani by ma nenapadlo pytat to naspat. Je to celkom ubohe. Svoje veci by som si vypytal. A podla okolnosti by som darovane veci aj vratil sam, keby sme sa nerozisli v dobrom a chcel by som si trochu podpichnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ma pocit ze si to nezasluzi... alebo jej tak chce ublizit aby nemala z toho osoh...
Je to relativne. Kazdy rozmysla inak.
chápem že zbavovanie sa veci vie človeku pomôcť sa vyrovnať s ťažkým rozchodom,ale neuznáva vracanie veci.. ideálne je podľa mňa schovať tie veci a prekonať rozchod a potom uvidieť čo s nimi,ľudia občas robia emocionálne rozhodnutia a potom to lutuju..ja som napríklad rad že som si zachoval fotky a veci z bývalého vzťahu, ma to pre mňa aj spomienkovu formu,že viem že ten vzťah bol aj veľmi pekný a tie veci a fotky mi to pripomínajú a budú vždy pripomínať..
poznám totiž ľudí ktorí ničia fotky s ex a vyhadzujú veci ktoré vedia byť aj užitočné a podobne..
nevravím že pokiaľ sa stane niečo neodpustitelne a že nieje možné mať iný ako negatívny vzťah už len k ex a že každá spomienka navždy bude bolieť na ten vzťah tak že zbavenie sa tých vecí a tak nemôže byť dobrou voľbou..vtedy možno ano..
ale pri bežnom rozchode kde po čase vedia byť v neutralnom vzťahu je to podľa mňa kktina a vždy bude
Inak jedného známeho čo sa rozišiel s frajerkou, oni spolu bývali, tak raz došiel domov a vyrabovaný celý byt, nič tam pomaly nezostalo čo si všetko zobrala a si myslela asi, že to je všetko jej
pozicane vratit spat
darovane nechat/vyhodit
možno keby je to niečo čo je pre toho človeka "emocionálne" alebo niečo ako
"rodinný šperk"
a podobne, niečo takéto, čo už dá človek partnerovi po dlhšej dobe vzťahu, lebo si myslí, že to už nikdy neskonči, lebo je to v rámci rodiny, keby to je takéto niečo, to sa dá pochopiť inak to nemá vyznám.
proste
NAVZDY
chciet to späť je od neho detinske, hlupe a proste.. nepatri mu to, patri to tomu obdarovanemu takze na to nema minimalne pravo