Aký máte názor na výhercu Československo má talent?
Môj názor: boli tam aj lepší, absolútn sa mi nepáčil. Jediné, čo ma teší, že to aspoň nevyhral jeho konkurent pán Pátrovič, lebo to by bolo už vážne... ehm.
@andegor podľa mňa nad tými čo robili tieňohru (aj keď áno, ukázať že najlepší v Československu sú Ukrajinci tiež absolútny fail)...ale dajme tomu že ak by ten Dowis nakreslil niečo fakt dobré, tak ani nad ním nie.
lebo proste podľa mňa, on je super, ale vo svete je veľa lepších operných spevákov ako je on...a neviem, či by to tam tých ľudí tak chytilo za srdce ako nejaká show, ktorú možnože predtým nevideli..aj monča so psom bola dobrá, aj keď mali námietky proti téme (to nikto neposúdi, kým nevidí aký chytrý ten pes musí byť aby toto zvládol)...a podľa môjho názoru, aj na kastingoch boli ľudia, čo by spravili parádnu show, keby ich vybrali ďalej...ale toť len môj názor, šak rozhodli ľudia, čo sa im páčilo, ja rešpektujem
@natyfuckingo že? Podľa mňa bola úplne otrasná nechápem, ako sa mohla všetkým tak páčiť. Díky, že nie som sama. Ako, ona by aj mala dobrý hlas, ale v jej podaní boli tie psničky vážne hrozné.
@micenzo áno, ťaží z toho...ale o tom je ten hnusný showbiznis...lebo sa nedá presne určiť hranica medzi tým čo je talent a čo nie...je isté, že ten spevák sa s tým narodil, že vie spievať ale tento vie spraviť show...podľa mňa je ten názov "talent" trochu pomimo toho, o čo tam ozaj ide..teraz nemyslím túto súťaž, ale celkovo, to čo sa deje na tom medzinárodnom vo Vegas, alebo na ceste okolo sveta...tam sú proste ľudia, čo majú úžasnú show...a o tom to celé je...aby tam svietili tí ľudia, aby sa nezatienili (ako napr. ten tanečník včera) ...ale aby mali niečo, čo tých ľudí ohúri že vyskočia zo sedadiel a to tí ľudia, čo sa na to pozerajú, väčšinou nie sú toho typu, že ich vyhodí zo stoličiek operný spevák....
celkom suhlasim s tebou... Nemal to vyhrať, boli tam aj lepší, jeho vystúpenie bolo najnudnejšie, su aj lepši spevaci.. mali vyhrat Credance, bubeník, psík alebo dowis
@micenzo hej? tak si dobol hento namalovať čo on, ak hento nie je najväčší talent tak nikto potom, to by si nenakreslil ani na papier a nie to ešte svetlom na plátno.
Ukameňujte ma, ale to, čo spravil on nie je talent!
Predstavte si, že by tam neprišiel s týmto, ale normálne by si zobral papier/plátno a toto isté, čo teraz robil by tam nakreslil/nasprejoval... stavím sa, že by ho všetci poslali niekam!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
lebo proste podľa mňa, on je super, ale vo svete je veľa lepších operných spevákov ako je on...a neviem, či by to tam tých ľudí tak chytilo za srdce ako nejaká show, ktorú možnože predtým nevideli..aj monča so psom bola dobrá, aj keď mali námietky proti téme (to nikto neposúdi, kým nevidí aký chytrý ten pes musí byť aby toto zvládol)...a podľa môjho názoru, aj na kastingoch boli ľudia, čo by spravili parádnu show, keby ich vybrali ďalej...ale toť len môj názor, šak rozhodli ľudia, čo sa im páčilo, ja rešpektujem
podľa mňa ten týpek čo vyhral, je super
ale najviac sa mi asi páčili Teulis
@natyfuckingo že? Podľa mňa bola úplne otrasná nechápem, ako sa mohla všetkým tak páčiť. Díky, že nie som sama. Ako, ona by aj mala dobrý hlas, ale v jej podaní boli tie psničky vážne hrozné.
Ukameňujte ma, ale to, čo spravil on nie je talent!
Predstavte si, že by tam neprišiel s týmto, ale normálne by si zobral papier/plátno a toto isté, čo teraz robil by tam nakreslil/nasprejoval... stavím sa, že by ho všetci poslali niekam!
Ale furt lepšie jak keby to vyhral pes.