Jaky mate nick na booome? ja mam wewushiiik tak ked chcete dajte si ma do priatelov ja si was rada pridam a potom aj pokecam a ako sa wam tam paci? co je podla was lepsie booom alebo birdz??
mala som andulili - vymazala som sa prečo? no lebo.. je to celé len o tom aby ste si pozerali svoj profil kto ho pozeral vám navzájom si dávali body a kochali sa a sleduju si posledné návštevy a ked sa im zmenší priemerné hodnotenie tak pozrú a hm.. to musel byť tento tak samozrejme aj ja mu dám tolko... a prečo sa to ešte platí? skoro by som zabudla aby si pipenky mohli navzájom davať komenty ku fotkám z "Dčka" "ach cmuk moja loobenkam" alebo "hm sexi bruško mňam" ne diki toto už fakt nemusím čítať
Ja tam tiez chodievam, ale len obcas. A birdz je ovela lepsi, vacsina ludi s ktorymi som si tam pisala si o sebe inak mysleli. A ked este vidim tie fotky z akcii a diskoték, nechapem, ako sa moze niekto tak vereje zhadzovat a pritom si este myslet, aky je in
jaj a este dodam ze ked si vyvesi chalan na profil auto ma na krku tolko sprav od jebnutych piciek zo zahoria a blawy ze nestihne poodpisovat ani do konca roka
@12 nevies len mozes odhadovat ...niekedy sa strafis niekedy nie ...no v kazdom pripade ak s nou pises zistis hned
sak ja som si tam jebol asi tri mesiace dozadu OCTAVIU COMBI TOUR znizenu na peknych kolach a o tri minuty na to uz MAIL od namyslenej blavacke picky ....a po cca 4spravach som zistil ze ide po aute ale aspon som sa posmial na nej
Raz som si klikla na booom, ze teda idem sa zaregistrovat,ked kazdy tolko spomina tu stranku. Stacilo mi vidiet komenty pri fotkach a nahle mi prislo zle z tolkej hluposti namyslenosti a primitivizmu. Hned som zatvorila okno a ani sa nezaregistrovala..
hm ja som sa tam registrovala prvy krat vcera odsudzujem to, lebo to je komercne...ale je tam vacsina ludi, co poznam, co ja viem, pol roka to vydrzim a potom kaslat na t aj tak birdz je najsamplepsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ece k tomu za penaze...
vysvetlite mi to... co tam vidite, preco tam chodite? lebo ste si to zaplatili?
a...ahoj wewe
dodam ze este je to pre suknickarov ktori tam balia hlupe pubertacky ...niekolkych takych poznam sa len na tom ujebavam
(~bati) where some fat chicks takes a photo of herself where only face is shown
(~bati) or taken from some fucked up angle so she doesn't look ugly?
(p00h) myspace
Dajte miesto myspace boom a je to to iste...
sak ja som si tam jebol asi tri mesiace dozadu OCTAVIU COMBI TOUR znizenu na peknych kolach a o tri minuty na to uz MAIL od namyslenej blavacke picky ....a po cca 4spravach som zistil ze ide po aute ale aspon som sa posmial na nej
zdá sa mi debilné platiť si za to, + platiť za album, + platiť za zmenu nicku...
a to že je to od 18...11 ročné baby z našej školy tam sú
birdz je urcite lepsi nez booom, ale nemam dovod na booom nechodit