Prečo si väčšina ludí dáva ako jednu z možností slová typu ,,čože, wtf, o čom,..´´ keď z názvu jasne vyplýva o čo sa jedná a každý určite vie čo za štýl autor myslel..aach jaj
Neznášam túto otázku ! .. Mne sa páči Hip-Hop .. a dosť mi lezie na nervy .. keď niekto začne mi nadávať že mám začať počúvať hudbu a nie len básničky .. Keby boli aspoň trochu chytrejší .. a pustili si nejaký rap .. tak aspoň pochopia .. že to nie je len o spievaní .. ale o tom o čo v tej pesničke ide .. Lenže niektorý ľudia sú na toľko tupý .. no ani sa nejdem už vyjadrovať ! .. Proste keď niekde padne takáto otázka .. tak v momente sa hádame ... Lebo moji kamaráti väčšinou nepočúvajú hip hop .. To ja mám tak rozdelené .. Kamaráti čo nepočúvajú hip hop a kamaráti čo počúvaju hi hop .. A striedam si to raz som s jednou " skupinou " a raz s druhou ! .. A celkom mi to vyhovuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
But now, seriously... WHAT THE FUCK BIATCH?
Alebo potom obyčajný, pohodlný, tričko, nízke tenisky, úzke rifle a okuliare.
Čo sa hudby týka tak počúvam všetko okrem metalu a tvrdého rocku.