zivy este to tak! aby mi to opadavalo a ja som okolo neho mohla 3x denne zametat a mali sme ihlicie po celom byte. cize by som stravila vianoce zametanim. umele su najlepsie
Umelý. A sú na ňom potrieskané všetky možné ozdoby, ktoré doma máme. Celkovo asi 5 farieb. Totálne nezladené... Ale je to náš stromček! Aj keď frflem, že je hrozný... Mám k nemu citový vzťah.
Umelymi stromami setrite prirodu. Takze u nas sme mali naposledy zivy strom pred 20 rokmi. Je to omnoho komfortnejsie, netreba preto nikam chodit, netreba vysavat ten bordel potom, neni problem pri odstranovani, nezadrbavaju sa tym sidliska, kontajmery a podobne, proste umely je naj.
P.S.: plati to aj v SR. Stromky skoncia ako sparatka, ceruzky a rozne ine drobnosti z dreva. Lepsie ako by mal stromec skoncit kratkodbo na sidlisku pri kontajneroch a nakoniec v spalovni ci na miestnej skladke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.ikea.com/ms/cs_CZ/pdf/we...
P.S.: plati to aj v SR. Stromky skoncia ako sparatka, ceruzky a rozne ine drobnosti z dreva. Lepsie ako by mal stromec skoncit kratkodbo na sidlisku pri kontajneroch a nakoniec v spalovni ci na miestnej skladke.