Mám macochu. Nebývam s ňou ale odjakživa ju nemám rada. Asi sa nejako vnútorne neviem preniesť cez to, že vďaka nej som ako decko vídala otca dvakrát mesačne...
Neznášam ho. Nikdy ho nebudem považovať za otca, aj keď si ma adoptoval a mám ho v rodnom liste. Je zosobnením všetkých vlastností, ktoré na chlapoch nemôžem vystáť...
@dudoo Možno kebyže s ňou bývam, je to horšie. Je Češka (inak mám čechov naozaj rada), prefarbená blondína čo skoro neje. V podstate sa stále snaží tváriť na 20 a tak sa často aj oblieka. Keď som bola menšia, pred otcom sa tvárila ako veľká kamoška a inak...si zo mňa vždy robila srandu. Potom som vyrástla a začala jej to vracať
@demoniqangel buď rada že s ňou nebývaš.. môj otčim zo seba robi bossa neviem čoho.. snaží sa aby som odišiel bývať k nôjmu otcovi ,ale takú radosť mu v žiadnom prípade nespravím.. Aj zo mňa si robí srandu. Jedna z jeho obľúbených činnosti ešte zvykne aj špehovať a nahadzovať keylogger
@dudoo Možno skús mame nejako interne v neprítomnosti otčima povedať že ti to vadí ako sa správa...podať jej to z tvojho pohľadu...si jej dieťa, mala by ťa uprednostniť pred chlapom
Dá sa povedať, že vychádzam ale ťažko povedať, keďže je s mamou od kedy si pamätám, aj keď rozhodne sa nedá povedať, že ho mám rád, skôr ho tolerujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.myprivateboutique.sk/...