minulý rok to bolo s mamou strašné vkuse sme sa hádali vždy som buchla z dverami a odišla radšej von bolo to vážne na hlavu ale teraz taký normálny vzťah ako mama s dcérou mám ju rada naozaj je skvelá mama a otca už bohužiaľ nemám...
rozvedení ... s otcom sa stretávam velmi málo, s mamou bývam ... s obidvomi mám taký vzťah že riešime prevažne iba financie a základné veci v domácnosti ... nič osobné ( nikdy sme taký vzťah ani nemali, žial )
S maminou vynikajúci. Ked som mimo domu voláme aspoň hodinku, povravíme o všetkom...
S ocinom ako kedy. Občas ho dostrihá a je to katastrofa a občas je úplne vynikajúci. Všeobecne môžem povedať ale že lepší než väčšina vzťahov dcéra-otec.
s oboma dobry..na mame mi prekazaju niektore povahove crty a vytaca ma to ale vacsinou vychadzame dobre..a s otcom mame podobne rozmyslanie aj nazory na vacsinu veci takze sa zhodneme skoro vzdy
S ocom mám super vzťah, jemu vravím všetko - o škole, o svojich známkach, o chalanoch, o všetkom... s mamou mám ... hmm... taký nedobrý vzťah... neverím jej a tak asi tak no :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale stale sa najdu chvilky kedy mam naladu si spakovat veci a odist
S ocinom ako kedy. Občas ho dostrihá a je to katastrofa a občas je úplne vynikajúci. Všeobecne môžem povedať ale že lepší než väčšina vzťahov dcéra-otec.
len si niekedy myslia, že mám 12
pritom nemajú dôvody
vlastne snad ziadne vztahy. :/
Teraz, ako sú rodičia v zahraničí, je to super, chýbenkajú mi neskutočne, ale sme si vzácni.
s mamou mám taký všeliaký vzťah...ako máme sa rady..no lezieme si na nervy..a hádame sa často...