mam uz len mamu a kedze si dost vazim co je pre mna schopna urobit - co aj robi a plne si uvedomujem ze od idealnej dcery mam sakra daleko, snazim sa ju moc neprovokovat a preto mame spolu pekny vztah
S maminou v poslednom čase výborný Toľko spoločne strávených a hlavne presmiatych dni aj spolu so sestrou ešte nikdy nebolo Je to výborný človek aj keď robí veci,ktoré sa mi nepáčia,ale mám ju skutočne rada a obdivujem za všetko čo sa týka otca je to horšie,sú dni,keď sa so mnou rozpráva,sú dni,keď na mňa navrieska vynadá mi a ignoruje Nie stálle to viem prehryznúť čiže dosť napetým a kolisavým vzťahom by som to nazvala
s maminou má skvelý vzťah a to je tiež len podľa nálady.. aj s ocinom taký viem že za naše hádky môžem ja preto sa snažím byť dobrou dcérou ale niekedy to nejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
s matkou sa ani nevyjadrujem...
k teme: no s mamkou taky vztah ze dakedy pohoda, inokedy sme posekane aj na tyzden....
a s fotrom sa o ziadnom vztahu neda hovorit, nakolko sa nestretavame, nevidela som ho vyse rok a pol....
tot vse.
S ocom nič moc.
s mamou nič moc
S matkou znacne hystericky a zly.