Aký vzťah mas zo svojim súrodencom?? Ja mám malú sestru a o 2 roky mladšieho brata...sestra je este mala má 2roky s bratom sa dosť často hadame a je strašne protivny vždy niečo vzali na mňa ...a kto na to doplatí???...vsak logicky ja lebo som staršia...
to je zvycajne tak, ze si vsetko zle odpykaju starsi. Ja mam dve sestry, starsiu a mladsiu a tu mladsiu sa mi dari nahovorit, aby umyla riady. s tou starsou je to uz horsie...
mám o 3 roky staršiu sestru a kedysi to bolo strašné ale teraz je to celkom v pohode (možno aj preto, že sa už odsťahovala ) ale tak vieme sa normálne porozprávať, poradiť si, nehádame sa takže by som to nazvala celkom dobrým vzťahom.
moja sestra je staršia o 6 a pol roka dakedy sme sa bili hádali... ale teraz som úplne rada že ju mám a neviem si predstaviť že by som ju nemala dá sa s nou o všetkom porozprávať a vždy mi aj pomáha so všetkým a vie ma pochopiť
mám zlého brata a dve celkom ok sestry..všetci starší odo mňa....... moje detstvo vyzeralo asi takto: Ja v tvojom veku....... Tebe je všetko dovolené..... a teraz: Mohla by si......... Urob toto....... Urob hento......
Mám staršieho brata o 2 roky - s ním vychádzam úúúplne super a o 4 roky staršiu "sestru" - s ňou je to katastrofa..neberiem ju ako sestru...radšej by som mala ešte jedného brata..ona má radšej cudzích ludí ako mňa..proste..stále sa hádame a rodičia sú už na nervy...na to že má 23 rokov nemá žiadny rozum a chová sa ako k***va a puberťáčka :/..och...už s ňou nechcem bývať..len dúfam že už dostane rozum alebo si nájde chalana ktorý ju dá do "laty" ako sa vraví..ale zasa..kto by ju chcel že?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
obyčajne viac zlý ako dobrý
ked som bola mensia tak ma bil a rodicia zo vsetkeho obvinovali mna (a to som pritom to mladsie decko)
teraz sa uz nejako neriesime navzajom
hádame sa, všetko po mne opakuje, vydiera ma, ale dá sa s ňou občas pokecať.
niekedy si to síce nepriznám, ale mám ju rada.
druha je mladsia o 8 rokov a s tou mam aj izbu, a s tou mam super vztah aj ked ma obcas nastve, ale potom na to zabudnem a zase sme kamky
tak bejvávalo to všelijako,ale teraz je to už super vychádzame spolu velmi dobre všetky tri navzájom