už viackrát som čítala, že šampón by si človek mal dávať dvakrát 2x, lebo 1.krát umyje špinu a 2.krát vyživuje vlasy. ja k tomu pridávam kondicionér na dĺžky vlasov, lebo sú dosť dlhé a nechcem, aby sa mi štiepili končeky... inak pochybujem že by takýto postup zachovával aj človek, čo si vlasy umýva úplne každý deň mne tento proces zaberá dosť veľa času
@melibea tej výživnosti šampónov by som veľmi neverila, ale prvým šampónovaním zmyješ tú najväčšiu špinu, druhým dočistíš úplne, aj to viac pení a tak a tá pena umyje dĺžky, lebo tie by sa inak šampónovať nemali, len tá stekajúca pena pri oplachovaní ich šetrne umyje
bud voda - sampon - voda - balzam - voda alebo voda - sampon - voda - maska... pouzivam masku ako balzam
@wladqa@mielikki to aku masku pouzivate ze po nej si umyvate vlasy? vajickovu? ja mam taku masku co je taky silnejsi balzam v podstate a po balzame nedavam nic iba vodu.
voda šampón voda šampón voda kondicioner voda ošetrujúci prípravok fén.... a to každý deň áááááno pre to vstávam každé ráno o pol piatej aj keby som mohla o siedmej... nieeeee nie som šľahnutá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
olej/maska (dlhá doba pôsobenia)... voda... šampón ... voda... šampón... voda... žihľavokamilkový odvar
ale väčšinou to dopadne ako voda... šampón... voda.. šampón.. voda...
a rôzne medzistupne medzi tým, možno ešte častejšie ako voda... šampón... voda.. šampón.. voda... je olej... voda... šampón... voda.. šampón.. voda...
Bez kondicionerov, balzamov a inych blbosti
....soľ potláča tvorbu lupín
@wladqa @mielikki to aku masku pouzivate ze po nej si umyvate vlasy? vajickovu? ja mam taku masku co je taky silnejsi balzam v podstate a po balzame nedavam nic iba vodu.
Voda-šampón-voda-šampón-voda-krém/maska-voda-uterák-kondicionér - sprej(termoochrana na mokré vlasy)-fén-ďalší sprej (akože termoochrana na suché vlasy)- žehlička
Z času na čas voda-šampón-voda-šampón-voda-kamilkový čaj-voda.
voda, sampon, voda kondicioner ..... voda, trochu fen