@kosmiklove asus by som nikdy nekupila ani notebook to oneplus ani neviem ze existuje a nakukla som aj dnu tak narychlo a za hentake daco (povedzme ze cinska picovina) by som tolko penazi nedala, ked si mozem kupit inu cinsku (ne)picovinu a lepsiu a za nizsiu cenu ako napr od xiaomi
@misfit44 jaj pardon ty si zena mas to ale troska pomylene asus je jedna z top znaciek. je pravda ze ale telefony nemaju zrovna moc dobre. ale hanbi sa ze nepoznas oneplus a dovolis si ho porovnavat s xiaomi ktore mu nesiaha ani po clenky a navyse oneplus robi len high-end telefony. tvrdit ze si kupis xiaomi za lepsiu a nizsiu cenu je odveci ano kupis. ale nejaky lacak
máš ťažké vyberanie ale ja by som jednoznačne z tých 2 bral oneplus má špecifikované Gorila glass 5 u zenfonu je nešpecifikované a má Amoled displej Každdopádne je ťažší o 20g čo možno bude cítiť ale inak si myslim ze moc neni co zle spravit na tom výbere ako neznalkyňa sice vyššie píše asus neni top na mobily ja osobne som bol zhrozeny z mojej starej zenfone 5 ktoru nechceli ani odkupit oneplus je značne zvučnejšia značka a verim ze bude mat dlhsiu podporu pre aktualizacie
@misfit44 urcite nenajdes jediny xiaomi ktory by mu mohol konkurovat je mi mix 2s ktory s 8gb ram stoji u nas 700e. one plus s 8gb ram stoji u nas necelych 650e. oneplus ma navyse troska lepsi display a fotak. inak su v ostatnom dost podobne
@misfit44 Prepáč, ale načo sa vôbec vyjadruješ k One Plusu keď si o tom v živote nepočula? Zbytočne strašne trepeš hlúposti.
- Ja by som šla skôr do One Plusu, hlavne preto lebo sa Li-Ion batériam oblúkom vyhýbam. A ako bolo vyššie spomenuté - krásny AMOLED display, LCD vyzerá oproti nim hnusne vyblednute . Ale vždy si treba povedať, že čo od mobilu očakávaš, aby zvládol na 1 a čomu nedávaš veľmi svoju pozornosť alebo nevyužívaš vôbec.
Čo sa týka skúseností známy má One Plus 3 alebo 3T odkedy vyšiel a doteraz je spokojný a nechce sa ho vzdať dokým mu neumrie
Možno ma zdissujete ale ja som veľmi spokojná so značkou Xiaomi . Donedávna ju na Slovensku málo ľudí poznalo ale už ide čoraz viac do popredia . Skús konkrétne z rady Mi Mix tie telefóny sú naozaj vypeckované. Úprimne mala som už aj Apple, Sony, lenovo aj Samsung ale Xiaomi u mňa top top top mám ho už rok a nemám s ním najmenší problém čo sa nedá povedať o tých ostatných značkách a je aj cenovo dostupný . Inak keby si mám kúpiť telefón inej značky tak idem do Huawei p20 PRO jednoznačne .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
- Ja by som šla skôr do One Plusu, hlavne preto lebo sa Li-Ion batériam oblúkom vyhýbam. A ako bolo vyššie spomenuté - krásny AMOLED display, LCD vyzerá oproti nim hnusne vyblednute . Ale vždy si treba povedať, že čo od mobilu očakávaš, aby zvládol na 1 a čomu nedávaš veľmi svoju pozornosť alebo nevyužívaš vôbec.
Čo sa týka skúseností známy má One Plus 3 alebo 3T odkedy vyšiel a doteraz je spokojný a nechce sa ho vzdať dokým mu neumrie