kks tak ja mám čudné sny vždy keď sa prejedám (áno, som asi čudná , čo je dosť často ale tak tie najčudnejšie sú také, v ktorých mám svoje vlastne vymyslené miesta a občas sa mi opakujú len vždy s iným dejom, inými postavami - tie sú reálne
no niečo pdobné ako @nathalicatko .... snivalo sa mi že ja a najlepšia kamoška, obe sme vzdy chceli ist na vyšku proste a po maturite sa mi snívalo že čakám ja aj ona trojičky ....a išli sme do obchodu kupovať veci pre trojičky .... stretli sme tam triednu .....boze to bol hrozny sen, to bolo fest ako nazivo, 1x po zobudení som sa musela uštippnúť a skusiť svoje brucho
no moc si ich nepamätám, ale posledný, čo sa mi sníval, a pamätám si ho, a dosť ma vydesil, bol asi takto nejako:
prišla som do mekáču kúpiť si jedlo, a tam mali normálne že obrusy na stoloch, behali tam čašníci s táckami, a podávali tam normálne jedlo... žiaden fast food
už viackrát sa mi snívalo, že mám letieť niekde doďaleka, ja som sa strašne tešila ale furt sa to preťahovalo a nikdy som v sne neodletela
totálne najčudnejší - kamarátku prenasledovali transformeri a furt som jej musela strážiť mobil aby ju nevyhľadali ..prešli sme cez hory, lesy, tie oné..pyramídy - aj egyptské aj mayske či inkovské (sorry nevyznám sa) a nakoniec sme boli na takej horskej lúke jak z reklamy na milku a asi som sa zobudila - (ukážka vplyvov médií na psychiku )
nebol najčudnejší ale posledný z tých čudných bol, že sa mi snívalo že som videla jednu dedinskú babku, ktorá bola prezlečená za vílu a ešte mala aj takú tú paličku bolo to dosť divné
Mne sa snívalo, že moja kamarátka bola tehotná. Ale ja som to za ňu mala porodiť. Potom nasledovala detailná predstava toho ako to lezie von a bolo to hrozné
A potom, desivá vec, mala som sex pri vodopáde, ktorý bol vlastne v mojej posteli (chápete snovú logiku), a sledovalo ma pri tom jedno dievča. To asi jediné dievča ktoré by som nikdy v živote nechcela aby ma pri tomto sledovalo...Po zobudení som sa trošku bála, či sa to naozaj nestalo....D
čudných je dosť, niekedy sa čudujem čo tá moja hlava vyplodí
ale nedávno sa mi snívalo, že som mala dieťa, proste normálne babatko, starala som sa o neho a zrazu sa zmenšilo na úroveň 1-3 mm... a nechtiac som ho rozmazala ako škvrnu ja viem, dosť odveci..
Ja som hrala karty s Hitlerom, a musela som ho nechať vyhrať, lebo som vedela, že ináč ma zabije Alebo som upaľovala bezdomovca na našom sporáku... to bolo dosť nechutné....
tak mne sa snivalo ze som mala v izbe teko pidi (asi 10cm) hadika..hovorim tatkovi ze nech ho odtrani ved to je strkac a ze je to jedovate...nato tatko ze "naco? ved je taky malicky to ti nic nespravy" no len on sa strazu zacal sam mnozit a cim viac ich bolo tym boli vacsi...moja segra ze co panikarim a cuvla rovno do tej kopy tych hadov...to ju pokusalo nwm-kolko krat a usla z izby ja som sla za nou pricom ma cestou niekolko hadou pokusalo....potom som zavrela izbu...zrazu tam bol moj spoluziak (fakt netusim co tam robil) a dvere od izby boli otvorene a s tady vysiel had s hlavou ako ma ta anakonda vo filme a kuslo ma to do ruky ... hodilo cez cely byt...potom som volala pomoc..na policiu to tusim bolo a povedala som im adresu a ze v panlaku maju ist doprava na 8 a doprava...nato som za zobudila ze to co je za blbost ved mi byvame doprava na 8 a do lava ...a este nieco vtipnejsie? ta ruka kam ma ten had uhryzol, ma cely den bolela presne na tom mieste ....tak toto je cudne...nie az tak ako donekonecna zeruce ma zaba (moj detsky horror) ale i tak
a ten sen si pamätám dodnes ... vtedy som mala okolo 5 rokov
šla som so susedom (krstným môjho brata) vo vlaku neviem kde a pozriem z okna a tam jeho žena, moja suseda (bratova krstná), stála vonku okolo nej skackala jej hlava a policajti tam niečo písali. Povedala som to ujovi a on nič.
mne sa raz snívalo ,že som bol dievča a mal som krámi a chcel som si dať tampón ale niekto ma sledoval tak som sa potom skrýval, ale aj som si ho bál dať trochu čudný sen ......
ja ked som bola malá sa mi snívalo viac takých velmi čudných snov. v jednom bolo všeličo nepodstatne a to hlavne bolo, že na stole v kuchyni bola čerešna, hnedá a mala tvár a ružovú mašlu, bola otrávená a ja som to vedela, ale ona hovorila: "zjec si ma zjec, som najlešpia." na to nikdy nezabudnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
prišla som do mekáču kúpiť si jedlo, a tam mali normálne že obrusy na stoloch, behali tam čašníci s táckami, a podávali tam normálne jedlo... žiaden fast food
celkom ma to vydesilo
totálne najčudnejší - kamarátku prenasledovali transformeri a furt som jej musela strážiť mobil aby ju nevyhľadali ..prešli sme cez hory, lesy, tie oné..pyramídy - aj egyptské aj mayske či inkovské (sorry nevyznám sa) a nakoniec sme boli na takej horskej lúke jak z reklamy na milku a asi som sa zobudila - (ukážka vplyvov médií na psychiku )
A potom, desivá vec, mala som sex pri vodopáde, ktorý bol vlastne v mojej posteli (chápete snovú logiku), a sledovalo ma pri tom jedno dievča. To asi jediné dievča ktoré by som nikdy v živote nechcela aby ma pri tomto sledovalo...Po zobudení som sa trošku bála, či sa to naozaj nestalo....D
ale nedávno sa mi snívalo, že som mala dieťa, proste normálne babatko, starala som sa o neho a zrazu sa zmenšilo na úroveň 1-3 mm... a nechtiac som ho rozmazala ako škvrnu ja viem, dosť odveci..
šla som so susedom (krstným môjho brata) vo vlaku neviem kde a pozriem z okna a tam jeho žena, moja suseda (bratova krstná), stála vonku okolo nej skackala jej hlava a policajti tam niečo písali. Povedala som to ujovi a on nič.