Aký najdivnejší,najzaujímavejší sen sa vám sníval ?
Mne sa ich sníva teda neúrekom.Pravidelne sa v nich objavuje napríklad potetovaný chlapec s čiernymi vlasmi a červeným bicyklom,ktorého každý volá Hranolček.
Bol som v nemocnici a šiel som za nejakých doktorom ale pridelili mi nskupinu pacientov z psychiatrie a nezmestili sa mi do výťahu lebo som musel z 11 na 11 poschodie ísť výťahom(netuším prečo) no a ako sme sa viezli výťahom smerom hore z 11 teho na 11te poschodie tak sa otvorili dvere a vonku bola divná strecha a na nej stromy a ten pacient čo sme ho viezli s nejakou ženou(asi sestričkou) sa premenil na mačacieho démona a zaútočil ale už bol von a tak to asi nestihol sa k nám dostať, ale neviem lebo som sa zobudil...
mne sa do rána sníval . našiel som dievča a rozumeli sme si. Bola krásna, zlatá, skvelá. Ale mala 14. Vsetko bolo take ine ale povedome. O to zvláštnejšie mi príde že by som sa do nej asi aj v skutočnosti zalubil ak by taka existovala.
pravidelne sa mi stáva, že sa zo sna prebudím do ďalšieho sna pričom si uvedomujem že to pred tým bol sen ale neuvedomím si že aj teraz po prebudení snívam (ale niekedy hej). A potom si uvedomím: moment, je tu niečo zle, ja stále spím no a potom sa snažím zobudiť, lebo už som mal byť bdelí po prebudení sa z prvého sna. A tak sa musím prebudiť dva krát aby som sa zobudil. Môj rekord je prebudenie na tretí pokus. Niekedy je to sranda ale niekedy sa zobudím z búšiacim srdcom.
stále sa mi niečo sníva odveci...niektorí mi hovoria nech sa dám liečiť najčastejšie o vojakoch, rodine, kamarátoch ale v úplne nezmyselných súvislostiach...
teraz sa mi snívalo o decku čo prežilo v prírode a chcelo zjesť skupinu ľudí..kým sme ju nezatočili na rukách a ono sa spamätalo...plus že sme mali s kamošmi zajednanú izbu, kde som sa vo vani kúpala s kamoškou, potom sme pili martini za obrovským stolom s neznámou babou, a nakoniec pre nás prišiel pre nás ďalší kamoš na ferrari
moja kamarátka umrela... potom neviem ako ale bola živá a povedala mi že mám jeden deň života... ja som ani nebola smutná že umriem, mala som tuším rakovinu alebo také niečo...
a išla som na nejakú rodinnú oslavu v záhrade u babky, vbehol tam nejaký pes a také sprostosti.... ani neviem či som naozaj umrela ale ráno som nad tým dlho rozmýšľala a musela som si hovoriť že to BOL LEN SEN lebo som bola z toho trochu vyklepaná
...bola som na nejakej hore kde boli do skál vytesané dinosaurie hlavy, sny v ktorých lietam po záhrade, ale čo najviac neznášam sú sny v ktorých vraždím buď ja alebo niekto iný alebo keď ma niekto mučí, to sú už nočné mory
Ja mávam dosť divné sny, hlavne sa mi často opakujú sny, ktoré sa mi snívajú len raz a aj to asi 4-5 rokov dozadu.
Ale asi najzaujímavejší bol sen, kedy som si zúfalo chcela na niečo spomenúť, ale nemohla som a tak som si tú spomienku premietla ako sen len s tým, že som plnila úlohu tretieho pozorovateľa, ktorá sa pozerala sama na seba z iného uhla
Najdivnejší? To bol asi ten kde mi bývalý na lavičke vyznával lásku toľko až sme sa opäť dali do kopy ... A ešte jeden bol najdivnejší mala som krídla, ale nevedela som vzlietnuť.
moj najzvlastnejsi sen bol, ze som bola vo francuzku s mamkou a sestrou, sli sme na pyramidu, na vrchole bola restauracia, naraz bolo pri pyramide len same more, voda sa na nas zacala liat, my sme sa smialy, potom tam prisiel moj kamarat z triedy, buchol do mna omylom, spadla som do vody , umrela som a ako umreta som sa ocitla v takej ruzovej miestnosti, ziarila zo mna svetoziara a ja som si chytala vzadu ci nemam kridla nemala som a zobudila som sa na to
nedávno sa mi snívalo že som uprostred lesa strážil tri kone pred medveďom a vlkmi =/ a bolo to neskutočne živé
ale najdivnejší sen som mal tak rok-dva dozadu vystúpil som z výťahu a tam stála úplne nahá kamarátka a brutálne ma znásilnila... a nie nebol to mokrý sen bolo to desivejšie ako tie vlky =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
teraz sa mi snívalo o decku čo prežilo v prírode a chcelo zjesť skupinu ľudí..kým sme ju nezatočili na rukách a ono sa spamätalo...plus že sme mali s kamošmi zajednanú izbu, kde som sa vo vani kúpala s kamoškou, potom sme pili martini za obrovským stolom s neznámou babou, a nakoniec pre nás prišiel pre nás ďalší kamoš na ferrari
Ale možno to prináša šťastie
moja kamarátka umrela... potom neviem ako ale bola živá a povedala mi že mám jeden deň života... ja som ani nebola smutná že umriem, mala som tuším rakovinu alebo také niečo...
a išla som na nejakú rodinnú oslavu v záhrade u babky, vbehol tam nejaký pes a také sprostosti.... ani neviem či som naozaj umrela ale ráno som nad tým dlho rozmýšľala a musela som si hovoriť že to BOL LEN SEN lebo som bola z toho trochu vyklepaná
Ale asi najzaujímavejší bol sen, kedy som si zúfalo chcela na niečo spomenúť, ale nemohla som a tak som si tú spomienku premietla ako sen len s tým, že som plnila úlohu tretieho pozorovateľa, ktorá sa pozerala sama na seba z iného uhla
nedávno sa mi snívalo že som uprostred lesa strážil tri kone pred medveďom a vlkmi =/ a bolo to neskutočne živé
ale najdivnejší sen som mal tak rok-dva dozadu vystúpil som z výťahu a tam stála úplne nahá kamarátka a brutálne ma znásilnila... a nie nebol to mokrý sen bolo to desivejšie ako tie vlky =D