ked som si kupil nový telefon tak som hned samozrejme študoval aj papiere k nemu a skoro ma ovalilo ked som zbadal NAVOD AKO USKUTOCNIT PRVY HOVOR...viem ze nie kazdy je zrovna technicky typ ale jedno tlacitko stlacit neni take narocne,...
Ja som čítala zas naopak - na dvdčku sme márne hľadali ako zapnúť titulky, lebo to nijak nešlo a v návode boli popísané len samé nezrozumiteľné pi*oviny, ale hento vôbec ani len spomenuté. Ale po dlhom čase to bratranec nejak úplne prešteloval a už to ide.
V amerike je zase bežné, že na mnohých potravinách je napísané - "Určené iba na jedenie". Pretože amíci sú tak sprostí, že sú schopní si to napchať do zadku a potom vysúdiť od výrobcu ťažké milióny za to, že v návode nebolo napísané, že sa to do zadku nesmie pchať.
no ver tomu že s tým hovorom sú takí čo to nevedia Ale zasmial som sa keď som v manuále (mimochodom tiež od mobilu prečítal že : "batériu používajte len na účely na ktoré nieje určená" keby som nebol lenivý pošlem do lampárne
navody nejako nestudujem,ale od nedavna mam novy mobil /Samsung/ a kedze je to prvy samsing co mam tak som kukol do navodu..same blbosti jak poslat sms, uskutocnit hovor a podobne blbosti ale o tom co znamena pri obrazku, fotke, pesnicke ZAPNUT OCHRANU a podobne samsungove speciality tam nic nebolo...hlavne ze viem jak mam napisat sms
raz som si na krmive pre korytnacky precital, ponorne teliesko do vody, doteraz neviem co to je ale navod si uz nepamatam, asi nieco ako hlboko ho do vody umiestnit
noo ja soom raz videla na takom malickom kalendariku, ci zapisniku, daco take to bolo, som to otocila a tam NAVOD NA POUZITIE....mi to nedalo a som precitala, akoze dost dlhee to bolo, tak uz nepamataam, ale soom z toho nemohlaa xDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
1. Rozbaliť
2. Obliesť
Podľa mňa je najhlúpejší návod, čo som našla na viacerých veciach (napr. na mydle):
Používajte bežným spôsobom
btw. neviete kto tu cez vikend zobral meje meno do ust a spravil daku anketu ??
Vsak ja ho dostanem
malo to asi 3 strany a konec
asi mesiac om nachádzal nove funkcie
Nie je to práve návod, ale je to neskutočná chujovosť.Samozrejme úžasné veci sa píšu na amerických potravinách.
@kissfish , oh my, ja som asi po štyroch dňoch prišla na to, ako ovládať to biele dotykové koliesko.Tam o tom absolútne nič nepísali!