Nemyslím tieto Vianoce .. myslím tak všeobecne ja som minulý rok dostala na Vianoce od babky sadu ružových gumičiek, sponiek a štipcov, kde boli motívy princezien Disney takže.. ružovu nenosím vobec, radšej čiernu...a tie princezné Disney pre 16 roč
ach, som si spomenul ked som bol male decko, tak ked sme boli u babky, kupil mi dedo lyze a ja som zajebal, ze: "tak malo?" ale to som samozrejme nemal sajnu co lyze stoja, radsej by som vtedy dostal vojacikov a 3 auticka a zdalo by sa mi to viac zrejme som z toho vtedy nebol nadseny, lebo som nedostal hracku
Žlto-ružovo-biely pruhovaný chlpatý župan, ktorý mi bol o tri či štyri čísla väčší O_o
Ale potom som ho nosila like a boss po dome
A hnedú koženú značkovú pánsku peňaženku -,- (Nikdy som nevlastnila nič hnedé a koži sa vyhýbam, pokiaľ mám v tej ktorej kategórii výrobkov možnosť kúpiť niečo cruelty-free.)
@narazuvzdornaa písal som to zo srandy, ale ako pozerám, berieš to vážne.
Ak nájdeš a budeš v KE a budeme sa vidieť a nezabudneš, veeeeeľmi ma potešíš...
ale neverím, to do mňa skôr udrie blesk pri šťaní na strop hajzlu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale potom som ho nosila like a boss po dome
A hnedú koženú značkovú pánsku peňaženku -,- (Nikdy som nevlastnila nič hnedé a koži sa vyhýbam, pokiaľ mám v tej ktorej kategórii výrobkov možnosť kúpiť niečo cruelty-free.)
Ak nájdeš a budeš v KE a budeme sa vidieť a nezabudneš, veeeeeľmi ma potešíš...
ale neverím, to do mňa skôr udrie blesk pri šťaní na strop hajzlu