@delica aspoň si ho môžeš vystaviť a vždy keď budeš "žracie obdobie" tak sa na to pyžamo pozrieš a povieš si že sa musíš trošku skľudniť inač ti bude za chvíľu dobre a možno aj malé
Noo a keď už som založila túto tému tak aj ja napíšem svoj najhorší darček takže ja mám brata s ktorým si dávame darčely a v jeden deň ma hroozne vyprovokoval a vtedy sa ma aj opýtal čo chcem na vianoce a ja taká že ho*no a keď nastal deň vianočný tak som si to ho*no naozaj pod stromčekom našla na šťastie umelé ale vyzeralo ako živé a aj smrdelo
písala som to už veľakrát, ale basketbalovú loptu
ako polmetrové decko, čo nikdy nemalo rado loptové hry
a bola som nútená sa s ňou hrať
odvtedy dosť túžim po tom to niekedy našim vrátiť a darovať im niečo podobne odveci, trebárs knihu v starej gréčtine a uraziť sa, ak ju nebudú chcieť čítať
Všetky darčeky boli fajn a aj keď sa mi vyslovene priečili , tak som ich vzal a pekne poďakoval a aj sa usmial , aby ten kto mi to daroval mal dobrý pocit
tak ja som mala fakt viac odveci darčekov v živote, pretože ma málokto pozná, ale nejaké napíšem
1, oblečenie, ktoré sa mi absolutne nepáčilo a tri kabelky, z ktorých sa mi nepáčila ani jediná. Lenže to nebolo trošku hrozné.. to bolo veľmi hrozné! To bola napr. fialová mikina s farebnými srdiečkami...a takéto a podobné veci dostávam skoro každý rok ...
2, kvety... kyticu kvetov, ktorá bola osekaná a do pár dní zvädla neznášam, keď mi ľudia dajú kvety
3, ovocnú tortu
4. flautu ._.
neakú sériu knižiek pre teens,tuším upírske denníky či čo (mala som 22), veci o číslo menšie alebo o dve väčšie...ptm akože peňaženku-kapsičku len na zips s fialovo ružovými kventinkami a motýlikmi a slniečkom a najhorší darček- také pleteninové šaty od "ježiška" s rolákom na zips a s takými diamantami nalepenými (luxxxus), proste, keď som videla ako sa tatino tešil za mňa.... ale ja som strašná hnusoba, ani som si ich nevyskúšala... veeeľmi ťažko viem predstierať, že sa mi darček páči nuž, nevďačná sebecká Maja.
neviem či som niekedy dostala darček, ktorý by ma vyslovene rozčúlil...a keď sme už u vianočného nakupovania, odporúčam prečítať tento článok, verím že pomôže pri vianočnom nakupovaní..predsa len poteší keď môžete ušetriť pár e. » www.magazinzena.sk/nakupujete-na-v...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ako polmetrové decko, čo nikdy nemalo rado loptové hry
a bola som nútená sa s ňou hrať
odvtedy dosť túžim po tom to niekedy našim vrátiť a darovať im niečo podobne odveci, trebárs knihu v starej gréčtine a uraziť sa, ak ju nebudú chcieť čítať
1, oblečenie, ktoré sa mi absolutne nepáčilo a tri kabelky, z ktorých sa mi nepáčila ani jediná. Lenže to nebolo trošku hrozné.. to bolo veľmi hrozné! To bola napr. fialová mikina s farebnými srdiečkami...a takéto a podobné veci dostávam skoro každý rok ...
2, kvety... kyticu kvetov, ktorá bola osekaná a do pár dní zvädla neznášam, keď mi ľudia dajú kvety
3, ovocnú tortu
4. flautu ._.