ked (morbidne obezna) spoluziacka na strednej vytiahla ubor na telesnu, ja si teraz nerobim srandu, ten zapach bol citit zhruba na 15 metrov. ani to nedokazem opisat
sme raz prišli na chatu a nejaké prasatá pred nami tam nechali v chladničke mäso... to ono stačilo tri sekundy nechať otvorenú tú chladničku a smrad bol až po parkovisko
v práci máme na šatni niekoľko humusákov..to je katastrofa, normálne asi až zelený dym sa tiahne za nimi. Nie raz si našli na skrinke písomný odkaz "čo sa necítiš ty kkt" a pod.
minule jak som šla v BA busom tak teplo bolo a jeden muž taký nejaký špinavý ožratý mal niečo s nohou tak nemal topanku a tu nohu mal vyloženu na tej tyči pred sedadlom.... akože to bol hnus som bola rada ked som vystupila.....
ale inak najhorší smrad bol asi zdochnutý ježko v kanáli....
mne smrdi vsetko uz staci ked niekto pil kavu a nedal si zuvacku a potom na mna hovori/dycha, alebo okolo pitevne ked idem, skazene jedlo, alebo nejaky fesak v trojdnovom spotenom tricku,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a ja ani neviem, asi sa nepohybujem v smradľavom prostredí
a ešte spotená degešia banda v košickej MHD
Neviem si spomenúť asi som cítil až veľmi veľa smradľavých vecí na to aby som určil nejakú krutú
som myslel, že mi vypáli pľúca - všetko sa vylialo a spálio to trávu
ale pravdepodobne amoniak, i keď to reagovalo s kameňmi
viem ze som jedneho ovonala, neviem ktoreho a ma naplo
ale inak najhorší smrad bol asi zdochnutý ježko v kanáli....
mne smrdi vsetko uz staci ked niekto pil kavu a nedal si zuvacku a potom na mna hovori/dycha, alebo okolo pitevne ked idem, skazene jedlo, alebo nejaky fesak v trojdnovom spotenom tricku,