U mňa bol najkrajší darček asi môj miláčik a potom si vážim každý jeden darček ktorý som dostala od každého...čo i len prívesok , klúčenka alebo aj ponožky hehe a vy???
Najkrajší v zmysle, že ma strašne prekvapil (veľmi veľa prekvapení nezažívam, kedže u nás funguje systém "záželám si a ak to je v norme, tak to dostanem", prípadne systém "bežných vecí, ktoré sa mi jedného dňa zídu") som dostala od @kaylee , ked ma na Vianoce obdarovala tričkom Immortal - kedže o tom čase som sa nachádzala v takom duševnom rozpoložení, že na hudbe Immortal som prakticky prežívala, mala som sa chuť poeticky rozplakať.
Ale najkrajší ako najkrajší bol koncert na Amorphis , ked som prišla "oci, mala som meniny, nemohla by som ísť do Zlína na koncert Amorphis?" a išla som na koncert Amorphis.
mna potesi vsetko, co dostanem, i ked nie vzdy sa mi vsetko hodi a nie vzdy sa mi vsetko az tak paci, ale aspon ma potesi, ze si niekto na mna spomenul...
ale to co ma najviac prekvapilo bola kedysi na vianoce vhska Lord of the dance, lebo som to strasne chcela a rodicia mi povedali, ze to u nas nie je nikde zohnat a dalsie prekvapko som mala v piatok, ked sa mi kamaratka vratila po dva a pol mesiaci a dala mi tricko s napisom najlepsia kamaratka na svete, co som absolutne necakala a netusila, ze by som nieco take od niekoho mohla niekedy dostat
ja som taká, že mňa poteší, keď mi niekto napíše nejakú taký vtipný, milý odkaz na Wall na fb a všeobecne, asi najlepšie boli moje narodeniny 16tka, keď som dostala tortu a fľašu v škole prekvapenie to bolo riadne
@flussica Sobie parohy? Tie by som tiež chcela. Samozrejme, nie pre seba.
Tiež viac nehmotné ako hmotné ma v poslednej dobe potešilo.
Ale musím sa priznať. Potešili ma peniaze od babky, lebo som momentálne na sucho a už asi dva týždne som si búchala hlavu o stenu, že ako si len zaplatím tú hŕstku objednaných kníh.
vlastnoručne vyrobený prívesok s trsátkom woodstock od drahého a keď mi chcel na výročie kúpiť kyticu ruží, ale bolo zatvorené kvetinárstvo, lebo bol sviatok... nikdy som od chalana nedostala kyticu ruží.... aj nápad sa cení
@kosmiklove Samozrejme, ze musela . Ale predsalen, nemusela som tych desat tisic kč vytahovat z vlastneho vrecka (fuu, to by som si asi vodicak nespravila nikdy..)
@stenatko Chces niekomu nasadit parohy ? Ja myslim, ze u nas sa nasadzaju skor jelenie, nez sobie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale najkrajší ako najkrajší bol koncert na Amorphis , ked som prišla "oci, mala som meniny, nemohla by som ísť do Zlína na koncert Amorphis?" a išla som na koncert Amorphis.
ale to co ma najviac prekvapilo bola kedysi na vianoce vhska Lord of the dance, lebo som to strasne chcela a rodicia mi povedali, ze to u nas nie je nikde zohnat a dalsie prekvapko som mala v piatok, ked sa mi kamaratka vratila po dva a pol mesiaci a dala mi tricko s napisom najlepsia kamaratka na svete, co som absolutne necakala a netusila, ze by som nieco take od niekoho mohla niekedy dostat
alebo.. neviem... urcite aj nieso... nehmotne.. ale ekd ja si nespomeniem...
Tiež viac nehmotné ako hmotné ma v poslednej dobe potešilo.
Ale musím sa priznať. Potešili ma peniaze od babky, lebo som momentálne na sucho a už asi dva týždne som si búchala hlavu o stenu, že ako si len zaplatím tú hŕstku objednaných kníh.
@stenatko Chces niekomu nasadit parohy ? Ja myslim, ze u nas sa nasadzaju skor jelenie, nez sobie