Neviem no žiadny taký najväčší trapas nemám asi.. proste keď sa aj nejaký stane trošku to okorením aby to bolo viac vtipné než trápne a potom sa na tom smejem s kamarátmi. A časom mám aspoň vtipné historky....
Keď som bola s jedným fešákom na rande v ZOO, spadla som a roztrhli sa mi gate na kolene ...neviem či to bol najväčší, ale je mi trápne ešte teraz, keď si na to spomeniem
Ze som bol na stretku s holkou s ktorou som chodil asi dva tyzdne ona bola do mna zamilovana a zavolal som von aj kamaratku ktora oslavovala narodeniny a ktora sa mi tiez pacila, ale mala frajera. Omylom som tu moju oslovil mrnom tej kamaratky. To bola asi najtrapnejsia situacia v mojom zivote. Potom som to obidvom vysvetlil radsej osamote
Ked som mala asi 13, strasne sa mi pacil jeden trochu starsi typek od nas zo vchodu, typicka pubertalna "laska"...no a raz som si isla zo skoly domov a stretla som ho pred vchodom...my name pred vchodom schody...on ked ma uvidel tak chvilu pockal aby mi podrzal dvere, no a ja ked som po tych schodoch sla tak som na neho samozrejme cumela a zakopla som o schod a som sa tam trochu rozcapila priamo pred nim a akoze nie je to nic extra ale vtedy som sa brutalne hanbila a pomaly sa mi zrutil svet pre to, ved som bola v puberte!
Ked som daval priatelke v buse naramok sa mi vytrhlo ocko, ale som to nastastie rychlo opravil a bola rada ona aj ja.
Alebo ked som na bicykli pozeral na jednu budovu a som si nevsimol smetny kos do ktoreho som napalil a vedla na zastavke sa ludia rehotali.
ked som dostala ako darcek cierne leginy, vyse roka som ich nenosila lebo tento kus odevu mi je proti srsti, ale raz som povedala ze ok, dam si ich .. no kedze boli velmi "kvalitne" a presvitali (doma pri umelom svetle to nebolo vidiet) tak som pol dna behala s holym zadkom po celej autobuske, potom po celom bb namesti a potom este cez celu skolu, samozrejme kretenski ludia a spoluziaci sa iba urdbavali a aby som sa vobec dozvedela co sa deje, tak som ich k tomu musela vyzvat ze nech mi povedia na com sa ujebavaju (inak by mi to nepovedali),takze nenasiel sa proste NIKTO kto by mi to bol povedal sam od seba aby som zo seba nemusela robit cely den klauna .. a navyse ma v tej dobe videl v nich chalan do ktoreho som bola uz dost dlho buchnuta a samozrejme ked som zistila ako som cely den chodila, tak mi aj doplo preco sa tak divne zatvaril ked ma uvidel... odvtedy som uz leginy nemala ani raz a ani s ana to nechystam a je mi jedno ci by presvitali ci nie..samozrejme potom som sa prezliekla do tv uboru a tak som sla aj domov , v teplakoch..
este jeden mi napadol..taka klasika..raz som bola neskutocne zahladena do jedneho chalana..tak ako som dokazala byt nervozna z neho som nebola asi este nikdy z nikoho..a samozrejme raz sme sa stretli (konecne po dobe snazenia a prehovarania - bola som uplna vtierka) ..ale to co sa so mnou zacalo diat ked som ho uvidela, a to sme si boli sadnut len na kavu..zacala som sa potit dobre ze nie ako prasa, hlas som mala roztraseny, cela som bola nervozna, doslova som trepala dve na tri, niekolkokrat sa zakoktala a to ako sa klepem bolo na mne dost dobre vidiet ..neskutocne a najhorsie bolo ze sa to nedalo ovladat..bola som tak stastna ze som konecne s nim az sa zacalo diat so mnou toto..on z toho mal samozrejme dobru zabavku pretoze ja som bola typicka pubertalna mala zaba hoci mi uz tahalo na 18tku a on o niekolko rokov starsi , po 20tke takze no..bolo mi zo seba fakt "uzasne" ..ale tak zostali sme ako taki kamosi
@ihoax Ahaa, tak to bolo ešte v pohode. V poslednej dobe to vidím veľmi často, že má baba priesvitné legíny a sú jej vidieť nohavičky. Horšie by to bolo kebyže máš vážne holú riť
tak aj ja to uz vidam....a hej to by bolo stokrat horsie .dokonca spoluziacka ktora sa na mne ujebavala, po case zacala chodit v leginach ktore jej tiez presvitali ,este k tomu nosila tanga a je aj kus pribratejsia takze pohlad nic moc ..ale zazrakom to u nej nikto neriesil cele zvysne roky v skole tak ako jeden den pri mne.. @mj789
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
reťaz sa urvala
som veľrybka a čo?
ale ni, je to mamina vina!
Alebo ked som na bicykli pozeral na jednu budovu a som si nevsimol smetny kos do ktoreho som napalil a vedla na zastavke sa ludia rehotali.