ukradla som domino kocku spolubývajúcej....a namiesto tej jej tam dala ďalších šesť, takže to asi ani nebola krádež, len výmenný obchod o ktorom ona nevie
ked som robila v jednom nemenovanom retazci, potiahla som si obcas nejaku mensiu ciastku, tak do 15€, alebo som kamaratom pustala nejake veci zadarmo.. nikdy mi na to neprisli, bo som sikovna.
Nic extra, take bezne priestupky ako priemerny clovek, take ze praca bez zmluvy a pod. A najvacsi nepoviem.
ozaj ked wind spomína nemenovaný reťazec! tak ked soma j s kamaratkou robila, tak pred koncom smeny išla jedna nakúpiť pečivo a srandy a zaplatila asi 2 centy za aj 6 eurové nákupy.... nuž ludia dávali dosť veľké tringelty...avšak sme si ich nemohli zobrať... tak sme to robili takto...a ani manko sme nemali!
šlapila som na dákeho chrobáka čo bol zákonom chránený ale našťastie mi to nemohli prišiť a potom som sa ešte pošmykla na tej zlej ceste pri tom tatranskom plese čo teraz zakázali sa tam kúpať a žiadna tabuľa tam nič, iba kokotsky upravená cesta a ešte 66 euri mám za to platiť že som sa do tej vody vydrbala...
Ukradla som ceruzku na základke priznávam sa tiež ku pravidelnému užívaniu susedovej internetovej siete. Zabila som aj zopár múch, pavúkov a iný neidentifikovateľný hmyz a to bez toho aby som zabezpečila pohrebné služby. Opisovala som na všetkých možných predmetoch a radila na testoch v autoškole. Vyhýbala som sa písomkám v škole a ochutnávala oriešky v Kauflande. Písala som spolužiakom ospravedlnenky na telesnú.
ked som bola mala som s bicyklom urazila spetne zrkatko na aute, mama mi povedala nech idem rychlo dalej a potom asi cmaranie po moste, mestsky policajt sa na nas chvilu dival a potom nas poslal domov..
dost som ako decko experimentovala s trpezlivostou ostatnych
ukradol som Tic-Tac v Bille samozrejme ma nechytili aaa pár krát sa mi stalo, že som nejakým zázrakom zabudol zaplatiť v bare za kofolu a odišiel preč z toho 2x v tom istom bare a raz pivo dodnes netuším, ako sa mi to podarilo skleróza rulezz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
skôr veľmi zlé
ukradla som peniaze
a nie, ani raz ma nechytili a ani nechytia
je to zločin proti zdravému rozumu
@obliviate ty selma !
aaa najvacsi moj zlocin je cudzoloznictvo asi
... daniel
@boolean poznám aj ludí ktorí nesťahujú
odvtedy som uplne najcistejsia
Nic extra, take bezne priestupky ako priemerny clovek, take ze praca bez zmluvy a pod. A najvacsi nepoviem.
takisto, bola som obzerať stavby
Dvakrát ma chytili a tuším trikrát nie.
Ale inak nič zlé nerobím lebo mi nič netreba také aby som to musel kradnúť alebo tak..
good guy winrar
ked som bola mala som s bicyklom urazila spetne zrkatko na aute, mama mi povedala nech idem rychlo dalej a potom asi cmaranie po moste, mestsky policajt sa na nas chvilu dival a potom nas poslal domov..
dost som ako decko experimentovala s trpezlivostou ostatnych
a veľa kníh z knižnice.
a z nevysvetliteľného dôvodu som si pár mesiacov pred monitorom dvotýždňovo blicla
ľúbilo sa mi domka