Aký názor máš na globálne oteplovanie zemegule ???
Je možné že toto spôsobuje také veľké výkyvy počasia aké sa v poslednej dobe deju na každom kontinente a nad čím krútia hlavami aj meteorologovia a ako by sa toto dalo zastaviť ????
Pozri sa...určite sme to nejakým spôsobom ovplyvnili. A čo teraz ? Zem nehľadí na to, či tu budú nejakí ľudia, alebo nie. Zemi to je ukradnuté.
Je len otázka času, kedy sa aj prirodzene zmení klíma tak, že bude pre človeka nevhodná. Lenže je tu človek a ten zem ovplyvňuje. A možno že ju ovplyvňuje vo svoj prospech a ani o tom nevieme.
Tak máme tu ozónovu dierku. Teoreticky by som vedel o jednej teórii. (Slovenčina je tak krásna, oo ano ) Poznám jednu ľudskú slonicu, ktorá by tú dieru svojou telesnou schránkou upchala. Otázka je ako ju do nej dostať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Je len otázka času, kedy sa aj prirodzene zmení klíma tak, že bude pre človeka nevhodná. Lenže je tu človek a ten zem ovplyvňuje. A možno že ju ovplyvňuje vo svoj prospech a ani o tom nevieme.
Ale nechápem aký mám mať na to názor, proste to tak je
mám byť šťastná?
Samozrejme, v určitej miere za to teraz možeme, ale tak ...čo už
A čo príde?? Potopa sveta???
Zatiaľ asi len dobu "ľudovú" dobu "politikov" ktrí majú nádherné reči !!!
Ty si sa asi urazila preto že si snehulienka !!! Prepáč !!!
Aj ja tak vravím "hlavná vec že nám dobre troví !!!
Ty zasa uvažuješ o nesmrteľnosti chrustov !!!
No to by som nepovedal!!! Veď koľko ton ide do vzduchu za deň
z výfukov aut kysličníka uhličitého ???