Napriklad ked som bol maly (8 rokov), tak oproti v dome nik nebyval, ale videl som tam obris dakej osoby ... A po nejakom case som tam videl bliknut ziarovku ... Nepovedal by som, ze by som pocitoval pocit strachu.
@surikatka proste som sedel uplne v zadnom rade pri okne. a oproti su take tie styri sedadla (dve proti sebe). no a na jednom sedel taky chlap starsi. akoze som mu videl do tvare. a proste on tam sedel a potom si zacal tak potichu spievat a kukal furt z okna von. a ja ze vsak okej ja som ho poznal z telky on bol v nejakej relacii. a potom o dva mesiace som sa nahodne dostal k jeho menu na googli a tam vyslo vela sprav ze umrel na infarkt asi pred troma rokmi. toto sa stalo cca jul/2015. ine vysvetlenie nez ze to bol duch nemam
S kamarátom nás straší už niekoľko rokov jeden starý pán na streche, prikrada sa tam v noci a je vždy na tom isto mieste, je to čierna silueta osoby, ktorá sa nám zjavuje vždy keď pijeme disappointed: vieme ze to je krík)
@loveillumination som presvedceny ze to bola ta osoba. ine noo mal som raz sen este ako nejaky 10 rocny nakolko rad zaspavam s vankusom na tvari (to tak prijemne chladi tak som s nim nejak nestastne aj na tvari zaspal a potom som mal sen ze som na suchej akoby americkej prerii vyzeralo to ako taka pust s tymi malymi krickami. a bola tam cesta po ktorej islo cierne auto. potom to auto zastalo vystupilo z neho dve jeptisky v ciernych hobitoch ale nemali tvare a na to som sa zobudil ze sa dusim.
@chlorofyl to si mal mozno mensiu spankovu paralyzu, lebo si spal na chrbte a "snivalo" sa ti cudne, lebo tvoj mozog este spal ked si bol bdely a mohol si mat halucinacie, netreba hned vsetko pripisovat nadprirodzenemu^^ aj ked jeptisky v ciernych hObitoch znie dost paranormalne.
@loveillumination tema je: Aký nevysvetlitelnú / paranormálnú / nadprirodzenú udalosť si pamatáte / sa stala vášmu blízkému?. to neznamena ze to musi byt automaticky ako nieco z hororu o duchoch
@loveillumination a okrem toho je rozdiel ked sa zjavi manifestovany archetyp niecoho a ked vidis ducha. hoci oboje je prepojene s hypersenzibilitiou mozgu a urcitych partii
videl som ducha
dvere a zrkadlo ako vypadlo s pántov
v kostole sa mi zablyskol medailónik na retiazke
v aute som mal neskutočnú krásnu vôňu po ružiach
na križovatke som prešiel auto ako duch
mávam vnuknutia na cestách, spomaľ, daj si pás lebo sú poliši na ceste
v obchodoch pri mne prestávajú isť pokladne
a ešte kopa drobností
ja som sa vcera hrabal v starych fotkach. dostal som sa k zlozke s fotkami z jedneho vyletu pred troma rokmi. vsetky fotky boli, samozrejme, raw + jpg. vzdy fotim do raw + jpg, vzdy. bol tam vsak jeden raw bez jpgu. zaujalo ma to. poradove cislo fotky sedelo s ostatnymi fotkami z vyletu. datum a cas tiez. tak som to teda otvoril a zistil som, ze je to biela, takmer uplne prepalena fotka. kedze to vsak bol raw, dalo sa z toho nieco vytiahnut. po uprave expozicie som bol dost...ako sa to povie slusne...v pici...bola to selfie. detaily nebolo dobre vidno, no zakladne crty tvari nepatrili ani jednemu z nas. pustil som sa teda do hlbsieho patrania. zobral som si fotky, ktore boli podla cisla a casu odfotene pred a po tejto fotke. a vtedy to zacalo byt vazne cudne. fotky pred a po tejto zahadnej fotke boli fotene v aute, no tato fotka bola fotena vonku. ozaj netusim, ako sa to mohlo stat. aj keby sme na tej fotke boli my (tie xichty bolo fakt zle vidno), preco by sme pocas jazdy zastavili, preco by som prepol rezim z raw + jpg do only raw a preco by som nastavil expoziciu totalne na chuja a odfotil maximalne preexponovanu fotku? este k tomu selfie? a ako je mozne, ze si na take cosi ani jeden z nas nepamata? boli sme triezvi, to len tak na okraj
ja viem, ze to urcite ma nejake logicke vysvetlenie, ale nic mi nenapada a je to celkom creepy
j a aby som nezabudol, nejakym nedopatrenim som mal dve kopie tej zlozky, tato fotka bola len v jednej. druha zlozka mala toto poradove cislo preskocene.
najpravdepodobnejsie bude, ze ked som fotky daval do pc, tuto som hned chcel zmazat, lebo bola biela. zabudol som vsak zmazat raw. potom som zabudol, ze som to uz zalohoval a ked som siel znova fotit, chcel som si vycistit kartu, a tak som to zalohoval znova, do novej zlozky. videl som nesparovany raw, tak som ho zmazal. na fotke asi budeme my, len to proste nevidno. to ale stale nevysvetluje cudesne okolnosti jej zvyku
Mne sa predvcerom stalo ze som hulil s jednum typkom a vzdy ked mi vratil do ruk pytel tak tam ubudlo vela travy. Neviem ci si typek neodsipal odtial. Aha a estensa mi stalo v sejlori ze som si ozraty nechal na bare penazenku a clovek ktorego som poznal predtým cca pol hodinu mi ju doniesol a vratil mi ju to je na slovensku tiez paranormalny jav.
Uff, toho je veľa naozaj. Keď mi zomrel dedko, tak u nás "strašilo" tri mesiace, otvárali sa skrine, padali obrazy, bolo počuť kroky po byte, malá sestra videla všelijaké tiene, ktoré nikto iný nevidel. A vlastne vždy okolo jeho výročia sa stane aspoň jedna paranormálna vec.
Potom keď sme s ouijou vyvolávali duchov, tak ako sa s nami duch rozlúčil, zhaslo NARAZ 10 nevypálených sviečok (okná boli zatvorené).
Potom raz na intráku v Piešťanoch na hotelke sa samé od seba pribuchli taktiež bez prievanu dvere a sám od seba sa mi zapol noťas (v ten istý moment)...
Aj na tomto byte sa nám už asi tri krát stalo, že niečo tresklo u nás v byte a počuli sme to ja, Noro aj mačka a všetci sme len O.o vystrašene pozerali na to miesto, nechápajúc.
Za poslednú zmienku stojí asi to, že raz u našich v kuchyni zrazu bol TRESK akoby sa rozbilo sklo, otvoríme skrinku a všetky taniere, fakt všetky do jedného boli poroztĺkané, komplet celý riad popraskal z ničoho nič na viacerých poličkách, nič nepadlo, proste sa to samovoľne rozletelo a to tam bola celá rodina vtedy (5 ľudí) čo to môžu dosvedčiť...
Mne sa furt stavaju take veci, co sice nemusia znamenat nic nadprirodzene a mohli by mat aj nejake logicke vysvetlenie, ale proste je to taka extremna nahoda, ze sa to cloveku ani nechce verit. Ale zrovna ma teraz napada len taka co nemozem verejne napisat
Ale tak jedna mi napada - noc pred tym ako som mala mat prijimacky na strednu, snivalo sa mi o velkej tehlovej budove z ktorej vyletuvali holuby, nic konkretne sa v tom sne neudialo, no napriek tomu to bolo velmi silne a zapamatala som si vsetko do detailov. No a ked som 4 roky na to isla na prijimacky na VS - budovu VS som videla vtedy prvy krat v zivote a vyzerala uplne ako ona budova zo sna, a na streche sedel cely krdel holubov a poletovali okolo. Celkom sokovana som ostala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
máš pekného Axela
dvere a zrkadlo ako vypadlo s pántov
v kostole sa mi zablyskol medailónik na retiazke
v aute som mal neskutočnú krásnu vôňu po ružiach
na križovatke som prešiel auto ako duch
mávam vnuknutia na cestách, spomaľ, daj si pás lebo sú poliši na ceste
v obchodoch pri mne prestávajú isť pokladne
a ešte kopa drobností
ja viem, ze to urcite ma nejake logicke vysvetlenie, ale nic mi nenapada a je to celkom creepy
najpravdepodobnejsie bude, ze ked som fotky daval do pc, tuto som hned chcel zmazat, lebo bola biela. zabudol som vsak zmazat raw. potom som zabudol, ze som to uz zalohoval a ked som siel znova fotit, chcel som si vycistit kartu, a tak som to zalohoval znova, do novej zlozky. videl som nesparovany raw, tak som ho zmazal. na fotke asi budeme my, len to proste nevidno. to ale stale nevysvetluje cudesne okolnosti jej zvyku
Potom keď sme s ouijou vyvolávali duchov, tak ako sa s nami duch rozlúčil, zhaslo NARAZ 10 nevypálených sviečok (okná boli zatvorené).
Potom raz na intráku v Piešťanoch na hotelke sa samé od seba pribuchli taktiež bez prievanu dvere a sám od seba sa mi zapol noťas (v ten istý moment)...
Aj na tomto byte sa nám už asi tri krát stalo, že niečo tresklo u nás v byte a počuli sme to ja, Noro aj mačka a všetci sme len O.o vystrašene pozerali na to miesto, nechápajúc.
Za poslednú zmienku stojí asi to, že raz u našich v kuchyni zrazu bol TRESK akoby sa rozbilo sklo, otvoríme skrinku a všetky taniere, fakt všetky do jedného boli poroztĺkané, komplet celý riad popraskal z ničoho nič na viacerých poličkách, nič nepadlo, proste sa to samovoľne rozletelo a to tam bola celá rodina vtedy (5 ľudí) čo to môžu dosvedčiť...
Ale tak jedna mi napada - noc pred tym ako som mala mat prijimacky na strednu, snivalo sa mi o velkej tehlovej budove z ktorej vyletuvali holuby, nic konkretne sa v tom sne neudialo, no napriek tomu to bolo velmi silne a zapamatala som si vsetko do detailov. No a ked som 4 roky na to isla na prijimacky na VS - budovu VS som videla vtedy prvy krat v zivote a vyzerala uplne ako ona budova zo sna, a na streche sedel cely krdel holubov a poletovali okolo. Celkom sokovana som ostala