Idem na internát a neviem, aký notebook si mám vybrať....chcela by som sa poradiť akú veľkosť mi odporúčate (koľko palcový), akú značku a ak viete cenu a kvalitu tak aj to....za odpovede vopred ďakujem
zalezi na tom, na co vsetko ho chces vyuzivat. predpokladam, ze dievca v tvojom veku potrebuje notebook len na internet, na to by ti v pohode stacil netbook 10''. predpokladam vsak, ze planujes na tom pozerat aj filmy, pripadne mozno nejake hry hrat atd... v tom pripade by mal mat aspon 15'' a viac (do tych davaju vacsinou lepsie procesory, nez intel atom a viacej pamate RAM).
tak ako 13 palcov stačí aj na filmy, lebo sa to vôjde všade, potom ako hore písala LENOVO je proste značka ideálu len trochu drahšie, ak ti niekde budú pchať do ruky ACER alebo ASUS tak ich pošli do riti
tiež si musím vybrať teraz cez leto notebook, ale asi to nechám na brata, je na tieto veci odborník tak snáď nájde dobrý. osobne určite nechcem také tie malé notebooky, čiže väčšia obrazovka, no aby bol ľahký vrámci možností a aby sa nekazil každý mesiac. možno to Lenovo
hocijaký, je snáď intrák nejaké iné prostredie? ja teda neviem a som už na intráku dobrú dobu pokial ho nechceš nechávať na intráku a budeš si ho brávať domov /tak ako ja/ tak určite je desať palcový netbook akurát na intrák ja konkrétne mám acer aspire one
@602 nie, toto je môj prvý nick...snáď sa môžem opýtať, či nie?
A ostatným ďakujem...chcem ho len na pozeranie filmov a internet...a tiež na ňom budem robiť nejaké tie projekty a pod...ale to už zvládne hocijaký notebook...ešte neviem, aký si vyberiem, ale 10-ku asi nie, je to podľa mňa príliš malé
ja len toľko k tomu, že síce do týchto vecí sa vyznám iba ako laik (čiže nijak) ale ozaj neodporúčam kupovať nič drahé, pretože skôr či neskôr to aj tak začne haprovať (pred 3 rokmi som si kupovala dosť drahý ntb, dnes je môj dellko staručký a choručký a je otázne či to vôbec prežije .. čižeee ano, som naštvaná, že som si nekúpila voláky oný za 400, kt. by vydržal jednako .. nabudúce tak už urobím.)
@lucina223 nie viac ako 500...je to internát, môžu mi ho ľahko ukradnúť alebo poškodiť a pod...ešte ani neviem akí ľudia sú tam...a aby som si kupovala drahý notebook a nakoniec si musela kupovať nový
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A ostatným ďakujem...chcem ho len na pozeranie filmov a internet...a tiež na ňom budem robiť nejaké tie projekty a pod...ale to už zvládne hocijaký notebook...ešte neviem, aký si vyberiem, ale 10-ku asi nie, je to podľa mňa príliš malé
Skôr Lenovo alebo Toshibu( u nej keď chceš lepšiu výdrž baterky,tak skôr ten mininotebook )
17"; Alienware; kvalita veľká
predpokladám teda, že si gamerka