Caute vsetci. Chcel by som si kupit nejaky herny notebook tak do 1000e. Znacka najlepsie asi lenovo, grafika nvidia geforce, procesor intel core i7, OS by som bol najstastnejsi ak by bol Win7 popripade bez OS. Prosim hadzte sem linky co by ste mi radili k
Ak chces herny pocitac v tejto cenovej kategorii tak vyberaj grafiky GTX 770M/780M alebo 860M (idealne maxwell, nie kepler)/870M/880M pre maximalny herny vykon, vsetko nizsie nestoji az tak moc za zmienku. Problem je, ze notasy s tymito grafikami stoja nad 1000, cize ak vies nakupit bez DPH tak super, ak nie, dosetri este stovku-dve. Na kombinaciu lenovo + i7 vsak ihned zabudni.
Najskor by som sa asi vyprdel na i7 (koniec koncov vacsinu hernych vypoctov robi GPU, nie CPU) a kupil » www.alza.sk/asus-rog-g750jm... je tu GTX 860M maxwell, ktora je na vyssich rozliseniach citelne vykonnejsia ako ta ista na architekture kepler, ktora ma sice 4GB RAM, ale aj tak tu pamat nikdy nevyuzijes.
V oboch pripadoch podsvietena klavesnica, co je aspon u mna (nielen) na hranie povinnost.
A mimochodom i7čka ti je maximálne zbytočná ak nerenderuješ,nerobíš v grafických programoch atd. ale len hráš hry a robíš bežnú prácu. Moja i5 ka má obrovské rezervy ked hram Crysis 3,Watch Dogs na full. Radšej by som na tvojom mieste ušetril a zobral toto-
No tak ste mi poradili ze najlepsia kupa bude asi asus lenze kamarat a herny asus a nadava nanho ze je vkuse v oprave a kazi sa ja mam lenovo ideapad Z575 uz vyse 5 rokov a ani raz nebol v oprave s tym ze by sa pokazil takze najradsej asi lenovo by som kupil s intelom i7 mate pravdu radsej si kupim s i5 a usetrim na ine doplnky len mi poradte este ze ktoru nvidiu si mam kupit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
no way
» www.alza.sk/asus-g750jw-t40...
Najskor by som sa asi vyprdel na i7 (koniec koncov vacsinu hernych vypoctov robi GPU, nie CPU) a kupil » www.alza.sk/asus-rog-g750jm... je tu GTX 860M maxwell, ktora je na vyssich rozliseniach citelne vykonnejsia ako ta ista na architekture kepler, ktora ma sice 4GB RAM, ale aj tak tu pamat nikdy nevyuzijes.
V oboch pripadoch podsvietena klavesnica, co je aspon u mna (nielen) na hranie povinnost.
najlepší NB do 1000 € ,lepší nenájdeš
» www.thinkpro.sk/produkt/lenovo-...
A za zvyšné peniaze si dokúpil chladiacu podložku, vytaktoval tú grafiku na úroven 870M a to už máš TOP grafiku ,ktorá ti potiahne všetko.