žiadny nieje dokonalý každý ma svoje + a minus a neporovnavaj staršie windowsi s novšími lebo každý bol dobrý istý častý príklad také XP bol to skvelý OS ale dnes je proste zastaralý.
Win 8 Dev a Consumer preview nie sú dva rozdielne operačné systémy, takže mať ich v zozname osobitne je blbosť.
Win 8 je pre "neštandardné" zariadenia (tablety, telefóny, televízie, asi novú verziu xboxu), a na nich bude super, pre PC je to krok vedľa, resp. utrpí na nich tou snahou zjednotiť oba svety.
@kosmiklove je pravda to ze osmicka odosiela microsoftu informacie o kazdej aplikacii ktoru nainstalujes? jeden clovek sa vyjadril aj v takom zmysle ze na pc odpojenom od netu mu osmicka nedovolila nainstalovat aplikaciu lebo sa nemohla spojit s microsoftom...
inak co sa tyka mna ja ostavam verny sedmicke, fungujem na nej odkedy vysla a nikdy nebol s nicim problem, na sata 3 ssdcku je rychla akoby cela bola v ramke...osmicku vyskusam iba v pripade ak si kupim book a pred tym ako tam hodim sedmicku skusim osmicku
@moonbeam wtf? tak take nic som nezaznamenal inak na pc mam pre istotu zatial aj ja win7 a win8 mam na skusku na notebooku..predsaj len ju mam aktivovanu dost haluznym sposobom a moze sa stat ze ma zrusia...ale mam to asi 2 tyzdne a nestazujem sa...slape jak hodinky a lubi sa mi viac ako win7
@kosmiklove tu mas o tom info, necital som to cele len vytrzky z diskusie, podla vsetkeho sa to da vypnut ale defaultne je to zapnute...mozno by to zaujimalo aj @sandy114
@moonbeam tak rovno som ten smartscreen vypal ono mozno som sa nestretol s tym mozno preto ze tam mam nainstalovany len skype, office a par drobnosti ktore su asi certifikovane...
@kosmiklove@moonbeam no, nainštalovala som bez internetu bez problémov audacity, ale inak mala by som povedať aj to, že MS office tu mám cracknutý a cez Eset zablokovaný, aby nekomunikoval s internetom... myslím, že keby o tom vedeli, tak s tým urobia krátky proces
Pre mňa to bol spočiatku Windows XP, teraz mám už pol roka Windows 7 a som s ním spokojný. Ale ani taký Linux by som nezatracoval, resp. Ubuntu. Je to free OS, ktorý sa stále vylepšuje, takže v budúcnosti podľa mňa o ňom ešte budeme počuť Že vraj sa využíva aj na ministerstvách, či kde to
7cka je super, no ked budem mat viac casu prehodim to na W8.. dovodov je viacero: Hyper-V, graficke prostredie je (zevraj) prerobene "od piky" (lepsie zobrazenie pri nastaveni ineho nez defaultneho DPI..)
a kto neprekusne metro, tak ho moze skryt-bootovat priamo do desktopu..
@kosmiklove Pretože by si mal problém s upgradom z Windows 8 Enterprise na Windows 8 Pro. Uniknutá verzia má Enterprise a ich trial verzia zadarmo na 90 dní je tiež Enterprise, takže preto, lebo nebudeš môcť si upgradovať na legálnu zakúpenú Windows.
@darasovci25 tak mi vysvetli prečo tam máš aj "Windows 8 Developer Preview" aj "Windows Developer Preview", a prečo tam vôbec máš "preview", a prečo tam vôbec máš Dev a Consumer verzie, keď je to ten istý operačný systém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale inak 8 plná verzia má krásne zvuky
Win 8 Dev a Consumer preview nie sú dva rozdielne operačné systémy, takže mať ich v zozname osobitne je blbosť.
Win 8 je pre "neštandardné" zariadenia (tablety, telefóny, televízie, asi novú verziu xboxu), a na nich bude super, pre PC je to krok vedľa, resp. utrpí na nich tou snahou zjednotiť oba svety.
Win 7 je zatiaľ najlepšie čo PC postretlo.
inak co sa tyka mna ja ostavam verny sedmicke, fungujem na nej odkedy vysla a nikdy nebol s nicim problem, na sata 3 ssdcku je rychla akoby cela bola v ramke...osmicku vyskusam iba v pripade ak si kupim book a pred tym ako tam hodim sedmicku skusim osmicku
» gizmodo.com/5937649/windows...
a kto neprekusne metro, tak ho moze skryt-bootovat priamo do desktopu..