@kosmiklove Linux momentalne nie je pre kazdeho, a ani nebude kedze je zadarmo, a nema taky respekt ako predrazeny mac, ktory si ziskava respekt predrazenim. Ja si myslim ze ten obrazok vyjadril moj nazor ktory sa neda vyvratit.
@riki137 u mna cena nerozhoduje...vobec nieje pravda ze by som nemal respekt voci linuxu len preto ze je zadarmo a naopak ze by som ho mal voci macu lebo je drahy...
keby mi vyhovoval mac tak si ho kupim, nech stoji hocikolko, alebo naopak ak by mi vyhovoval linux tak si ho stiahnem a nainstalujem..
po tychto dvoch platformach siahaju dve skupiny ludi...prva je ta ktorym takyto OS vyhovuje a druha je taka ktory sa nevedia starat o win tak siahnu po nejakej alternative...nie ze by mi tieto OS nepacili ale jednoducho - neexistuje na ne taky soft aky potrebujem a este by som spomenul hlavne hry ktore si s tymito OS moc nerozumeju...mac sa sice snazi tento nedostatok odstranit vo forme steamu a linux ma nejaky emulator ale ani jedno neni to prave pre mna a myslim ze aj pre hodne dalsich ludi...
čakám na telefón ktorý po pripojení na monitor alebo po pripojení do "doku" spustí plnohodnotný linux ...a tiež sa mi páči smartphone s Intel CPU (32bit) viem si na tom predstaviť aj nejaký windows TEORETICKY tiež po pripojení k monitoru alebo "doku"
@riki137 dík za odpoveď, ako tak pozerám tak už vačšina má win 7. Preto vlastne vznikla táto anketa pretože chcel som si overiť že ludia prechádzajú na win7 len chcel som vedieť či nie sú s nou ešte komplikácie atd.
@teno Tak ja som konkrétne hovoril o linuxe, pardon Ale tak, s winom tiež nie sú nejaké extra problémy, nedávno som ho optimalizoval a ide 4x rýchlejšie (defragmentácia, vyčistenie startupu, registrov, starých programov...)
Linux je len jadro každa spoločnosť si ho upravuje podla seba....linux je na hackovanie a je rozdeleni na prostredia....najlepši pre začiatočníka je jednoznačne Ubuntu je to zadarmo licencia na 5 rokov zdarma dovtedy vide novši windows je celi fake samy virus a bludy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a na rozdiel od niekoho sa viem o win starat tak ze nemam ziadny problem..
keby mi vyhovoval mac tak si ho kupim, nech stoji hocikolko, alebo naopak ak by mi vyhovoval linux tak si ho stiahnem a nainstalujem..
po tychto dvoch platformach siahaju dve skupiny ludi...prva je ta ktorym takyto OS vyhovuje a druha je taka ktory sa nevedia starat o win tak siahnu po nejakej alternative...nie ze by mi tieto OS nepacili ale jednoducho - neexistuje na ne taky soft aky potrebujem a este by som spomenul hlavne hry ktore si s tymito OS moc nerozumeju...mac sa sice snazi tento nedostatok odstranit vo forme steamu a linux ma nejaky emulator ale ani jedno neni to prave pre mna a myslim ze aj pre hodne dalsich ludi...