Keď som ho ešte mala tak to bol Zemepis - Hospodárska geografia
Teraz je to angličtina, filozófia, a ešte jeden ale neviem ho preložiť do slovenčiny ...u nás také neexistuje (niečo s reklamou, filmom, a podobné veci )
Inak do školy chodím aj celkom rada
no moje tu ani nie je.. ale nie ja mám stále niečo iné obľúbené ..závisí to od toho či sa mi v tom predmete akurát darí.. a či ma baví.. momentálne je to Aplikovaná informatika... robíme akurát s Delphi7. z tých všetkých debiloch čo mám v mojej skupine mi to ide najlepšiee.. nechválim sa..
anglinu milujem lebo sa na nu nikdy nemusim ucit a aj tak z nej mam najlepsie znamky. a nemcinu neznasam lebo sa mi nepaci ten jazyk a maju chujnu gramatiku
Fuuuj bozeee skolaaaa!!!!!!!!!! IHATE SCHOOL!!!!! Skola je grc a kazdy to wie taq nech si tam dalej hnije! Pravidla odpalte grazli chcu pokoj... taq nekydajte na nas hnoj!!! dalsi z mojich "INTELIGENTNYCH" Versov... Ja mam taku uchylku ze ked sa nastvem musim o tom pisat basnicky Neekedy aj pesnicky : mnoooo ale neznasam skolu ... a nielen pre ucenie ale hlavne preto ze je tam vela debilov ucitelov a sprostych deti co mi robia zle a teez sa mi nece ucit som lajdacka hehehe ale anglina je este w pohode aj vitvarna a hudobna... aleee najviac nenavidim matiku a fyzyku!!! bleeeeee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Teraz je to angličtina, filozófia, a ešte jeden ale neviem ho preložiť do slovenčiny ...u nás také neexistuje (niečo s reklamou, filmom, a podobné veci )
Inak do školy chodím aj celkom rada