Sme sa presádzali Už nesedím s maťkóóu... keď som sedela s ňou, bavilo ma fakt dosť predmetou... chémia, pretože tam som ju zachraňovala a dávala pozor aj za ňu, na ostatných sa dalo baviť (rozprávať), napr. na Vv som vyprávala o konci sveta... akože iba som vyprávala, onapočúvala, ale mne to stačí Alebo jako sme hovorili o tom anglicku... sweet časy...
Teraz ma najviac asi baví nábožko kks, keď profák začne hovoriť tie jeho príbehy Úplne od veci, už stačí sa na neho len pozreť
anglina ma nehoraazne bavila na zakladke..ako som dosla na gympel bavi ma nadalej ale uz tk velmi ee...proste nebavi ma typ hodiny aky mam s nasou profkou :p aaa ece ma bavi slovinaa ked tam nebereme neake trapne poucky..heh..aa potom labaky z chemie ked robime neake pokusy to je sranda..aa potom uz ma setky predmeti viac menej nudia
tak fyzika tam nejak chybala ale matika a fyzika je gut, matika ma bavi viac od kedy bereme zaujimavejsie veci @22 na ZS som sa nic neucil a mal som takmer zo vsetkeho ciste na gympli sa takmer nic neucim a mal som 4 dvojky
@lily925 aj s tebou ma bavilo viac predmetov. teraz musim davať pozor ale vlastne ani nemam čo ine robiť. ale mňa bavi asi Anglina. lebo nemusim sedeť s Manduchom čo je vééélke + a matika lebo tam nam dovoli sa presadiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Teraz ma najviac asi baví nábožko kks, keď profák začne hovoriť tie jeho príbehy Úplne od veci, už stačí sa na neho len pozreť
@22 na ZS som sa nic neucil a mal som takmer zo vsetkeho ciste na gympli sa takmer nic neucim a mal som 4 dvojky
potom biola,slovina,dejepis,ktory uz nemame...