Poradíte mi niekto aký program použit? Anglictinu viem takze YT to tutotialmi isti a viem mozem dat do google vyhladat programy ale ja chcem poradit od vas zatial mam skusenosti..v odstate ziadne..
@vanellus ale ja chcem remixovat epsnicky..nie vlasnte tvorit..o tom je sampl nie? to je vlasnte podmaz ludovo povedane nie? to je nepotrebujem resp.mozno hej..porad mi do bo*a proste chcem pesnicky remixovat...na YT si najdem tut..aky program? bude stacit ten virtualDJ?
1. @vanellus@2 dobre vraví, budeš pracovať AJ so samplami... čiže žiadny Virtual DJ, žiadny Traktor... ale FL, Ableton... a zoznam doplním ešte o Cubase, Logic, ACID, Reason, či Reaper... TOTO sú programy, v ktorých sa komponuje, produkuje a aj remixuje.
2. @normalkomar Virtual DJ a FL Studio sú dva kompletne rozdielne programy určené na kompletne rozdielne veci...
FL - produkcia, do ktorej spadá aj REMIXing
Virtual - iba MIX... viem, že sa tie slovká podobajú, ale v skutočnosti je to niečo kompletne iné ale v jednom si mal pravdu - Virtual JE skutočne ľahší na zvládnutie
3. @sorum najprv si ujasni pojmy. REMIX znamená, že skladbu PRETVORÍŠ po svojom. v praxi to vyzerá, ako keby si robil uplne nový song, akurát, že tuto použiješ nejaké WAVká z pôvodnej a pridáš k nim vlastnú TVORIVOSŤ
a sampel určite nie je podmaz... najprv sa nauč pojmy, bez toho sa nepohneš, ver mi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
OK, ber to tak, že som si to ani neuvedomil, reagoval som na komenty, ktoré mali pravdu
1. @vanellus @2 dobre vraví, budeš pracovať AJ so samplami... čiže žiadny Virtual DJ, žiadny Traktor... ale FL, Ableton... a zoznam doplním ešte o Cubase, Logic, ACID, Reason, či Reaper... TOTO sú programy, v ktorých sa komponuje, produkuje a aj remixuje.
2. @normalkomar Virtual DJ a FL Studio sú dva kompletne rozdielne programy určené na kompletne rozdielne veci...
FL - produkcia, do ktorej spadá aj REMIXing
Virtual - iba MIX... viem, že sa tie slovká podobajú, ale v skutočnosti je to niečo kompletne iné ale v jednom si mal pravdu - Virtual JE skutočne ľahší na zvládnutie
3. @sorum najprv si ujasni pojmy. REMIX znamená, že skladbu PRETVORÍŠ po svojom. v praxi to vyzerá, ako keby si robil uplne nový song, akurát, že tuto použiješ nejaké WAVká z pôvodnej a pridáš k nim vlastnú TVORIVOSŤ
a sampel určite nie je podmaz... najprv sa nauč pojmy, bez toho sa nepohneš, ver mi.
@sasi2680 stalker warning ?
@eraser tento krát to bola len náhoda..
@sasi2680 ale neboj sa... ajtak nevie kde bývaš
@eraser dakujem
mylsim mixovanie spolu pesniciek ale aj rozne efekty...rozumej hm..proste
zmenit ton halsu..teda vysku mylsim atd atd...
» soundcloud.com/double-x/tdxp-e...