Король и Шут - Мертвый Анархист povodne to naspievala ruska punkrockova skupina sektor gaza .. klip si nevsimajte ... toto asi najlepsia verzi aco sa hudby tyka na pocuvanie ... a maju viacero fajnych pesniciek .... mna osobne dozrali americke sracky ( aj ked do toho klipu nejaku americku sracku ujebali ) a zacal som objavovat ruske punkove skupiny ... vlastne vsetky slovanske su fajne
@kubo161 Preto som sa pýtal lebo som ťa chcel poťažmo poprosiť aby ste prestali vykrádať to čo nie je vaše Hatecore je špecifická odnož hardcore punku hlavne z 80-tych a 90-tych rokov, je to trochu temnejšie a texty nenávistne reagujú na rôzne spoločenské aspekty, neviem čo to má spoločné s nacizmom a podobnými sračkami a neviem prečo to s tým začali spájať kokoti jak ty.
Tu máš celkom zaujímavý text od SFA, jedna z najvýznamnejších hatecore kapiel, všimni si hlavne tretí verš:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@matus123 Kto to je?
Король и Шут - Мертвый Анархист povodne to naspievala ruska punkrockova skupina sektor gaza .. klip si nevsimajte ... toto asi najlepsia verzi aco sa hudby tyka na pocuvanie ... a maju viacero fajnych pesniciek .... mna osobne dozrali americke sracky ( aj ked do toho klipu nejaku americku sracku ujebali ) a zacal som objavovat ruske punkove skupiny ... vlastne vsetky slovanske su fajne
este jednu si neodpustim ... tiez z mojich oblubenych
Король и шут - Проклятый старый дом
Tu máš celkom zaujímavý text od SFA, jedna z najvýznamnejších hatecore kapiel, všimni si hlavne tretí verš:
„I'm out with my lads and I'm feeling mean
Well we ain't that good, and we ain't that clean
We don't really care if you're black or white
We're doing now until it's light
Well let's break the law here tonight
Tonight, tonight
They wanna lock me up and throw away my key“