Ja som tiež stale dostipana ale vraj je akysi repelent z Kauflandu a ze ten vazne pomaha.... dokonca aj mne....ale posledne na stanovacke sme si dali na stol 5repelentov a nastrikali sme sa vsetkimi...taky smrad som nevidela este (on ten smrad bol porad videt)
@mielikki samotne pivo nestaci, treba ho viacej..a treba sa potit komare neznasaju vitamin B, a jeho odor.. ked sa vylucuje z tela cez kozu, tak to je najlepsi repelent aj ked najlepsi je ten dnb didzej b-komplex !
@neith74 aha vidíš, to ma nenapadlo, tak tak to bude no ale rozhodne také piť nebudem.. ale tak môžem si vždy skúsiť jedno také postaviť na stôl a uvidíme
@n0w bolo riadne horko, ja pri svojej hmotnosti som mala v sebe liter... a nepamätám si, kedy som bola naposledy tak doštípaná!
A Bčko momentálne požieram, lebo som vždy počula, koľko je tu komárov a tak som po tom, ako ho pravidelne žeriem a ešte som sa nastriekala normálnym repelentom, tak som šla popti zálive, kde boli snáď milióny komárov a len jeden štípanec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
A Bčko momentálne požieram, lebo som vždy počula, koľko je tu komárov a tak som po tom, ako ho pravidelne žeriem a ešte som sa nastriekala normálnym repelentom, tak som šla popti zálive, kde boli snáď milióny komárov a len jeden štípanec
vidis, dnb odpudzuje dobre komarov !: D
svine jedny krpaté!
zas ma jeden poštípal, rovno na členok. chuj. môžem kupovať fenistily do zásoby
ale netuším, čo to je zač.