ja používam buď syoss na lesk vlasov alebo taký garnier s neviemakým olejom a tým červeným bobuľkovým ovocím na farbu vlasov. a obidva sú super, voňajú, nemastia a nezaťažujú vlasy, nie sú vôbec drahé a nerobia mi z vlasov drôty.
minule som sa pytala mojej kadernicky, ze aky sampon to vlastne pouziva, lebo mi po nom hrozne dobre vzdy vonali vlasy, takze:
1. Elseve color vive(taky v tom cervenom obale)
2.na farbene vlasy, farba by mala vydrzat dlhsie a vlasy by mali byt lesklejsie
3. zdalo sa mi, ze farba po nom vydrzala na vlasoch dlhsie a boli aj jemnejsie a lesklejsie, ale po par mesiacoch pouzivania to uz moc neposobi, tak teraz sa snazim najst nejaky iny fajn sampon(celkovo mi vyhovuje, ked striedam sampony casto)
každý naň nadáva ale mne naozaj pomáha head and shoulders, ktorý používam proti lupinám a fakt pomáha. používam aj kondicionéry od Nivey a vďaka tomu všetkému mám vlasy jemné ako detskú prdelku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
2. na vlasy (pardon, nedalo mi to nemam tusenia, asi proti lupinam.)
3. no ano ked je podla mna najlepsi
1. Clever ale nejaký iný úplne obyčajný
2. Na umývanie vlasov
3. Áno, vlasy umyje
Nemáš za čo
@hajzelbaba moja
A najlepšie vlasy mám po žiadnom šampóne.
Ale
-Najkrajšie vlny mám po šampónoch na vyrovnanie vlasov.
2.Hydratácia a lesk či čo to
3 áno, viac menej...
vo všeobecnosti mi na vlasy najviac účinkuje Loreal....alebo teda Garnier Fructis, iné nie
2. Na osvieženie
3. Jasné som prekvapený že to nie je ťah...naozaj cítim ako mi chladí pokožku a to je teraz v lete veľmi užitočné..
ale od toho sa samozrejme odvíja aj cena
2, Proti lámavosti vlasov
3, áno... teda nie na 100%, ale kedže si vlasy žehlím, myslím, že tej lámavosti úplne nezabránim
2.na rovne vlasy bez žehlenia...ale na to to vobec neučinkuje
3. ano všetci mi potom začali hovorit aké mám super vlasy ako mi vonia...atd atd
proti stiepeniu koncekov a ano pomaha
a tento
pre dlhe vlasy a proti ich vypadavaniu a tiez pomaha
a celkom sa mi páči !
1. Elseve color vive(taky v tom cervenom obale)
2.na farbene vlasy, farba by mala vydrzat dlhsie a vlasy by mali byt lesklejsie
3. zdalo sa mi, ze farba po nom vydrzala na vlasoch dlhsie a boli aj jemnejsie a lesklejsie, ale po par mesiacoch pouzivania to uz moc neposobi, tak teraz sa snazim najst nejaky iny fajn sampon(celkovo mi vyhovuje, ked striedam sampony casto)
nemám z nej lupiny
asi tento
&ei=hCZsTLGEAY2CONutnXI&ved=0CDAQ9QEwBA" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?imgurl=h...