-nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt ece horsie ale ked sa trapim kvoli necomu si povim jaky som ja stasny clovek...ze nekonecne vela ludi sa ma horsie ako ja....
-smiech je najlepsi lekar or s usmevom ide vsetko lahsie
MF šeckych neriešim nikoho a nech ani nikto nerieši mňa žijem si svoje...niekedy to ide lahšie a niekedy tažšie ale vždy sa to da zvladnuť len treba chcieť
Nikdy nehovor, že niečo nejde, pretože sa vždy nájde iniciatívny blbec, ktorý nevie, že to nejde a urobí to! alebo staré známe - Všetko sa dá keď sa chce
V celom živote existuje najuniverzálnejšie riešenie na všetky problémy - na všetko sa vysrať.
keď sa to tak vezme na svete nám je super aj keď človek sem-tam padne na hubu, treba isť vždy ďalej slnko na nás svieti stále a raz bude hádam každému fajne
Aký som? Optimistický realista Dúfam len v to najlepšie ale súčasne viem, že nie vždy je možné aby to vyšlo. A čo sa týka motta, nemám žiadne ale riadim sa tým, že všetci sme si rovní, bez ohľadu na vek, vzdelanie, či farbu pleti. Ale páči sa mi jeden výrok Kurta Cobaina "Radšej zhorieť, ako pomaly vyhasínať."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
-smiech je najlepsi lekar or s usmevom ide vsetko lahsie
V celom živote existuje najuniverzálnejšie riešenie na všetky problémy - na všetko sa vysrať.
Riadim sa ním už dosť dlho až sa zomna stala vždy usmiata flegmoška
@darklady
moja reč ..ja som optimista
keď sa to tak vezme na svete nám je super aj keď človek sem-tam padne na hubu, treba isť vždy ďalej slnko na nás svieti stále a raz bude hádam každému fajne
PS: úsmev 4ever