Prijali ma FMV EUBA na medzinárodné ekonomické vzťahy. Prvé dva jazyky mám anglinu a fráninu. Neviem aký si mám dať tretí. Ťahá ma to k španielčine ale zase si hovorím, či by sa mi viac nehodila nemčina, hlavne v tejto časti Európy. Keď pozerám nejaké inz
Ako vravíš, nemčina je v našej oblasti ovela viac rozšírená než španielčina. Ale aj ruština sa začína znovuzobúdzať, ktovie čo bude za 10 rokov. Ja osobne by som si vybral tú nemčinu, ale pokiaľ sa ti viac pozdáva ruština, tak si daj ju.
ja sa jednoducho neviem rozhodnúť, mne sa najviac páči španielčina, ale je mi jasné, že tá nemčina sa mi viac hodí, naozaj neviem, toto bude ešte ťažké as rozhodnúť
Podla mna bude naj ta rustina, ak ovladas anglictinu, nemcinu nepotrebujes az tak. Ako si povedala rustina - jazyk buducnosti. A navyse ked k tej nemcine moc neinklinujes
preboha nedavaj si nieco len preto lebo mas pocit ze to vyuzijes lebo sa s tou nemcinou budes trapit ako som sa trapil ja ...ja hlasujem za rustinu ...
Ja by som si tiež nevedela vybrať ....tak ruština taká rozprávková a teraz sa dosť vracia...španielčina to bol vždy môj sen sa učiť, keď bude čas a zas tá nemčina je rozšírená, najma u nás...vyber to čo ťa najviac láka ostatné sa doučíš potom...
ja by som ti tiež odporúčila viac ruštinu ... ja som sa učila nemčinu a angličtinu ale nemčinu bohvieako nemam rada a je ťažšia ako ruština myslím .. zvučnosť nemčiny mi prišla vždy taka blbá ako niečo riadne prastaré ale španielčinu by som sa tiež chcela naučit je to krasny jazyk ..... ale ak vyberáš z NJ a Rus. jazyk tak moja rada znie Ruština
@nikoolatka španielčina sa ti bude ľahšie učiť, kedze sa ti paci, ja osobne by som si vybrala nemcinu... lebo z tyhcto jazykov je najtazsia ... podla mojho nazoru ( a niektorych ludi okolo ) spanielcinu sa nejako naucis aj sama ked chces a rustina to duplovane.... ale skor si vyber nieco take co si vies predstavit ucit sa ... vyuzijes vsetky ... ale ktorym smerom sa chces vydat? krajiny a tak? firmy u nas su skornemecke takze je to take no ...
nakoniec sa nemčina ani nedala, tá len ako 1. a 2. jazyk... a dala som si teda tú španielčinu, tá ma predsa len viac lákala, budem sa ju učiť s radosťou a takým nadšením, lebo som ju aj chcela tak teda víťazom je ŠJ
ale mali sme tam dať aj alternatívny jazyk, ak nebudú môcť otvoriť tolko španielčiny ako 3. jazyka, tak som dala španielsky alebo ruský alebo taliansky, v tomto poradí.. tak uvidím, nakoniec možno ani španiečlinu mať nebudem
@suzzi ďakujem vieš čo ale daj si odvolanie, 30. 6. bol zápis a podpisovali sme tam také papiere, kde boli všetci prijatí doradu a nebol podpis pri každom jednom mene, takže, šanca ešte je poznám aj pár ludí čo sa nakoniec pre FMV nerozhodli, takže určite to odvolanie daj
však skúsim teda.. ale ja som prijatá na FAJ tak už asi na to kašlem a inak dokedy bol ten zápis? lebo ja tam zajtra prídem asi až okolo pol 9...nie presne na 8....či to nie je neskor
@suzzi aj ja som prišla vtedy neskôr, takže asi to boo v pohode, však,? inak v piatok smemali oficiálny zápis, aj indexy sme dostali a tak, a viacero ľudí tam neprišlo a kamarátke čo sa nedostala volali, či má o to záujem... Tak čo, volali aj tebe? žeby potencionálna spolužiačka ? či už si dala prednosť FAJ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
taliančina, španielčina, ruština a nemčina... tieto sú v ponuke
ale mali sme tam dať aj alternatívny jazyk, ak nebudú môcť otvoriť tolko španielčiny ako 3. jazyka, tak som dala španielsky alebo ruský alebo taliansky, v tomto poradí.. tak uvidím, nakoniec možno ani španiečlinu mať nebudem